інфу про тарифи я брав з офсайту інтера.а форум 3g.co.ua не показник,там технарі інтера корчать з себе таких самих "умних із адеси",а надати якусь нормальну інфу то це дуже рідко.в основному іде гон на "ламерів і сосунів"тобто качальщиків торентів.Ваше право так думати....Але ця думка хибна, все там на форумі пробивається якщо дуже захотіти.Крім того в Шепетівці нема ревБ - про що тоді мова. А остаточно ввести ревБ планують до вересня. Вот тоді і побачимо змінені тарифи і ціни на модеми.
Рев А не вимкнуть і це 100%На рахунок тарифів це саме капітанять на 3g.co.ua - для більш детальної інформації йдіть туди , тут практично інфи нуль цей форум не для того.Думаю пройде трохи часу і ціни на модеми зменшаться і тарифи впадуть.інфу про тарифи я брав з офсайту інтера.а форум 3g.co.ua не показник,там технарі інтера корчать з себе таких самих "умних із адеси",а надати якусь нормальну інфу то це дуже рідко.в основному іде гон на "ламерів і сосунів"тобто качальщиків торентів.
такими розцінками мені він непотрібен,а можливо буде таке що добровільно-примусово будуть переводити на Б а А будуть вимикати як не рентабельне.і що тоді робити абонентам?Рев А не вимкнуть і це 100%На рахунок тарифів це саме капітанять на 3g.co.ua - для більш детальної інформації йдіть туди , тут практично інфи нуль цей форум не для того.Думаю пройде трохи часу і ціни на модеми зменшаться і тарифи впадуть.
вот БС Дома Быта , скорость стабильная . На Шанхае видил несколько антен направленых на центр города . В таком направлении а также девайсы без антен цепляются за сах-заводскую трубу а за неё даже с Кирчика , Романова и Дубиевки цепляются . Антену нужно направлять боком под 90 градусов и тогда есть положения в которых удается слезть с сахзаводской трубы и переключится на БС Дома Быта . Сигнал станет на много слабее но скорость увеличится гдето в четыри раза . Всё это надо делать под ахесстел следить чтобы Еc/Io было найменьшим и БС правильная . Парадокс в том что вторая БС ближе но ее сложно поймать и она мало загружена , явная ошибка планеров . На трубе ДОК нужно антены ставить тогда всем будет хорошо .Ви це розказували на *750? або хоча би певним людям на 3g.co.ua? якщо постучати відповідним людям на 3g.co.ua ( пробуйте Serp,owner - Інтертелекомівці), думаю з потужністю регульнуть зразу а тілти секторів якщо це буде потрібно змінять пізніше, але інформація про проблему точно буде в них. І розкажіть їм в такому вузькотехнічному руслі з технічними подробицями- вони зрозуміють.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua