П'ятниця, 20 травня 2016
  137 Replies
  64 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Ну дорогие ребятишечки, прощай УТ, 11 с копейками лет мы были не разлей вода, но с отсталой ADSL технологией с её скоростями и возможностью линий которым десятки лет это уже прошлый век. В общем я уже с норм инетом.
http://www.speedtest.net/result/5340415694.png

2016-05-20_142350.jpg

Отдельно хочу выразить благодарность работнику фринета у нас на форуме это пользователь Ingar, у (меня были свои нюансы) и всё сделано в лучшем виде. Респект)
Понеділок, 19 грудня 2016, 00:13
·
0
Votes
Undo
Я ещё мог бы допустить что ты в курсе кол-ва подключений у вайнета, но о кол-ве подключений у фринета от куда? да и чего боятся назвать цифры коль ты их знаешь?

Якщо мене просять не розголошувати якусь інформацію, то я її не розголошую. Хочеш довести, що моє тверження хибне? - Я тобі сказав, що ти можеш зробити.
Так как любой более менее здравый и при памяти бизнесмен крепко бы призадумался, если б на територию где он развивает и хочет развивать свой бизнес пришёл БОЛЕЕ КРУПНЫЙ и именно В РАЗЫ игрок и с более продвинутыми технологиями. Или ты такого плохого мнения о владельцах винета и думаешь что там глупые люди что бы этого не понимать?

Ця цитата вкотре доводить, що ти абсолютно не володієш інформацією і не знаєш як в Шепетівку заходив Фрінет.
Знову одне пустозвоніє да поучєнія. Як я і попереджав тему закриваю, вивчиш мат частину, поубавиш свій підлітковий запал, тоді можливо зрозумієш, яку дурню ніс.
Понеділок, 19 грудня 2016, 02:41
·
0
Votes
Undo
Хоча ні, тему не закриваю, а забаню вуйка. Несправедливо буде закривати тему по відношенню до інших користувачів.
Понеділок, 19 грудня 2016, 08:20
·
0
Votes
Undo
затра--ли вже обоє!!! ВИбачте.

В мене питання стосовно фрінету, а саме думаю перепідключитись до них з датагрупа, чи є смисл? Тікі обєктивно скажіть користувачі фрінету хто користувався колись датагрупом, цікавить не по ціні а по якості, пінгі в тих самих танчика та онлайн іграх, стабільність без вітказність і т.д.
Чи буде краще фрінет від датагрупу якшо закрити очі на ціни і мегабіти ????
·
0
Votes
Undo
задовбалили вже обоє!!! ВИбачте.

В мене питання стосовно фрінету, а саме думаю перепідключитись до них з датагрупа, чи є смисл? Тікі обєктивно скажіть користувачі фрінету хто користувався колись датагрупом, цікавить не по ціні а по якості, пінгі в тих самих танчика та онлайн іграх, стабільність без вітказність і т.д.
·
0
Votes
Undo
задовбали вже обоє!!! ВИбачте.

Понеділок, 19 грудня 2016, 14:24
·
0
Votes
Undo
де навала порад чи срача?
Понеділок, 19 грудня 2016, 14:26
·
0
Votes
Undo
Я мовчу бо немаю фрінету, але щиро не розумію як абонент датагрупа, чого ти вирішив перейти? Тарифи дорожчі, швидкості ті ж, те саме стосується пінгів.
Понеділок, 19 грудня 2016, 14:34
·
0
Votes
Undo
чого бо знижка, і в мене приватна будівля, датагруп якшо обірвуться дроти то хдаєця торба буде, ніхто не зремонтує...
на сам перед шо знижка, боюсь лишитись знов з адсл.
Понеділок, 19 грудня 2016, 15:02
·
0
Votes
Undo
Але ви тут холівар влаштували))
Vent, підключився до фрінету недавно, десь вже другий місяць, поки нічого серйозного не було, заявлено було 50укр/100 світ, але торрентом завжди качає на 100, я так розумію через то шо є роздавальщики з україни, коротше задоволений.
Пс: про можливість підключення і тарифи вінету навіть не взнавав, бо другу підключили фрі і він теж дуже задоволений
Понеділок, 19 грудня 2016, 15:17
·
0
Votes
Undo
та і я за вінет знаю тікі одну особу який підключився а всі решта на фрі то нібито нормально все. але у порівняні цікаво з датагрупом чи є смисл міняти "шило на мило"??? за 300 грн зате лишится підключення фрінету, тож не заберуть його.
Понеділок, 19 грудня 2016, 15:30
·
0
Votes
Undo
та і я за вінет знаю тікі одну особу який підключився а всі решта на фрі то нібито нормально все. але у порівняні цікаво з датагрупом чи є смисл міняти "шило на мило"??? за 300 грн зате лишится підключення фрінету, тож не заберуть його.
Понеділок, 19 грудня 2016, 15:31
·
0
Votes
Undo
Ти типу хоч підключитись, але далі користуватись датагрупом?))) Жук
Понеділок, 19 грудня 2016, 20:52
·
0
Votes
Undo
Ти типу хоч підключитись, але далі користуватись датагрупом?))) Жук

десь заборонено?

поки акція хтів прозапас і спробувати, а датагруп на 2 місяці на паузу поставити...
по суті такий експеримент всього 300 грн. але ще ніяк не рішусь.
Вівторок, 20 грудня 2016, 07:35
·
0
Votes
Undo
Звонив у техпідтримку і взнав одну неприємність новину, а саме, що подорожчала постійна айпі! була 10 грн в міс, стало 30 грн., це звісно далеко не всім тре, але все одно неприємно....
Вівторок, 20 грудня 2016, 08:47
·
0
Votes
Undo
Сорі офф, але я так само сиджу на вінеті (вже знаєш 2 людини)
Вівторок, 20 грудня 2016, 18:34
·
0
Votes
Undo

то на роботі ????
Четвер, 22 грудня 2016, 09:16
·
0
Votes
Undo

то на роботі ????

так
Четвер, 22 грудня 2016, 18:42
·
0
Votes
Undo
вже двічі лишив заявку на підключення через сайт, ніхто не передзвонив (пройшло три дні).... Дивно....
Дзвонив на їхню пригарячу лінію, сказали з 9 ранку завтра перетелефонувати....
П'ятниця, 23 грудня 2016, 13:30
·
0
Votes
Undo
нарешті подзвонили після третьої заявкі від "Приведи друга" та назначили, сказали що мають багато заявок і тому в порядку черги до мене 4 дні аж поки подзвонили. Сказали на наступному тижні за 300 грн + дві абонплати підключать і ще також по акції "приведи друга" буде бонус.

Виникає питання мені вистачить після датагруповськіх 60 мбіг, фрінетовські 30 мбіт по світу і 100 по краіні? все одно ж торентами тікі іноді качаю а весь онлайн укр. сподіваюсь.
П'ятниця, 23 грудня 2016, 15:44
·
0
Votes
Undo
Давненько я сюди не заходив, а тут виявляється багато цікавого назбиралось.

Мені здавалось,пане Островський, що ти позиціонуєш себе як журналіст, тобто неупередженість має бути присутня. А тут взяв і забанив людину, яка висловлює свою думку і, в принципі, має рацію на 98%, а ти - ні.
І що саме образливо - на рахунок відносин Фрінета і Вайнета - ти абсолютно неправий. Я думаю, що якби у Вайнетівців були до Фрінета в Шепетівці претензії чи якісь інші питання, вони обов'язково мені їх задали, коли ми останній раз були в бані.
Коротше, якщо у тебе є якісь здогади, озвучуй їх, будь ласка, вдома чи інші приватній обстановці. За кавою зі своїм кумом, наприклад.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів