Неділя, 11 жовтня 2009
  147 Replies
  8.3K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Подскажите пожалуйста!!! Какой оптимальный вариант при выборе ноутбука, что бы цена отвечала качеству...
Четвер, 09 вересня 2010, 18:31
·
0
Votes
Undo
хоч пораду, постав правильно питання. а типу хочу ноут щоб і рибку з'їсти і на#$й сісти - то тут в кожного свої бачення рибок і ...бери, наприклад, самсунг серії NP-R5xx - оптимальне співвідношення ціни/якості. (це якщо потрібно 15.4"). По цінам дуже кльові Асери, але вони як лотерейні білети - може здохнути в самий потрібний момент.MSI - ті що зараз на ринку - дороге гамно...Можна писати і писати: коротше яку потрібно діагональ? скільки тримати батарею? розмір вінта? яка максимальна цінова планка? потрібен сенсорний екран? потрібен повортний екран? з віндою/без? дизайн (класика, глянець, фактура)? вага?
Четвер, 09 вересня 2010, 21:50
·
0
Votes
Undo
а у мене ноут + нетбук. правда нетбук дружина не віддає майже ніколи, ще й модем їй купити довелося :) що до айсерів то таки правда, мало хто з знайомих ноутбук айсер поміняв потім знову на айсер.
Четвер, 09 вересня 2010, 22:12
·
0
Votes
Undo
Ну так Я не очікую писец графіку і т.д. Яж розумю, що ноут не призначений для цього , що до підвищення бюджету-це не модливо)Ту praporschikПри чому тут понтування перед "чуваками" ? Я не хочу гейбокси, а хочу ноутбук, якби хотів, то спитав би тебе обо"язково про гейбокси.
ЯКЩО ТИ ТРОХИ РОЗУМІЄШСЯ НА КОМПАХ ТО МУСИШ РОЗУМІТИ ЩО І ДО ЧОГО,ЯКЩО НІ ТО ПІДИ ДО ЗНАЙОМОГО СПЕЦА ПО КОМПАХ(ВІН МАЄ БУТИ ДІЙСНО СПЄЦОМ) І ПРОКОНСУЛЬТУЙСЯ З НИМ.В МЕНЕ НОУТ АСУС А6М,СЕМПРОН 3400+,15"4,ОПЕРАТІВКА512(ПІСЛЯ ДОБАВКИ 1,5)ВІНТ 160,ВІДЕО Н"ВІДА ДЖЕЙФОРС 6100-256МГБ-СТАРИЧОК АЛЕ ДЛЯ РОБОТИ І НЕТА ВИСТАЧАЄ.ДЛЯ ІГРУХ НЕ ФОНТАН(А Я ЇХ І НЕ ЛЮБЛЮ).3.5 РОКИ ПАШЕ ТАК ЯК МЕНІ ПОТРІБНО.А НА РАХУНОК ГЕЙБОКСІВ-ПО ТВОМУ ЗАПИТУ ТИ САМЕ ЙОГО І ШУКАЄШ.
Четвер, 09 вересня 2010, 22:32
·
0
Votes
Undo
Помогли чуваку ноут выбрать. Скажи пожалуйста для чего тебе надо будет ноут(извините, если я где то не прочитал если писали). По крайней мере дисплей должен быть 15-16 так ? НР мне техника не нравиться не то что ноуты, а абсолютно вся!!! Принтер самый обыкновенный, ничего сложного нету, что бы сильно ломаться и он через 2 месяца нагнулся, у знакомой лазерка прожила 5 месяцев, ноуты - цензура, табу, как угодно.Асусы и Тошиба мне нравятся. МСАЙ не знаю, мало знаком, так что судить не буду. Но все равно из Асусов и Тошибы выбрал тошибу, хотя бы изза ихней акции, там вроде реальные золотые горы, там что то вроде гарантия или обещание совершенства. А там уже можно модель подобрать после того как с маркой опредилишься...
П'ятниця, 10 вересня 2010, 07:42
·
0
Votes
Undo
ТОШИБА,СОНІ,АСУС,НР ЦЕ-БРЕНДИ,АСЕР-ОБЩЕПОТРЕБІТЄЛЬСКИЙ,ЗА ДЕЛ НЕЗНАЮ НЕ СТИКАВСЯ,МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ НЕДАЛЕКО ВІД АСЕРА.НА РИНКУ МАЙЖЕ ВСІ НОУТИ ЗАРАЗ 2-4 ЯДРА ,4 ГІГА ОПЕРАТІВКИ,ВІДЕО 256-512,ВІНТ В СЕРЕДНЬОМУ 320 ГІГ.НАЧИНЕНІ НЕ СЛАБО,АЛЕ Є ОДНЕ НО-ВІДЕОКАРТИ МАЙЖЕ ВСІ ІНТЕГРОВАНІ,СИЛЬНО КРУТИХ ІГРУХ НЕ ПОГРАЄШ.ЛЮДИНА ТЯМЛЮЧА ЦЕ ПОВИННА РОЗУМІТИ,А НОВАЧКУ КРАЩЕ ЗВЕРНУТИСЬ ДО ДІЙСНО ЗНАЮЧОЇ ЛЮДИНИ. ЩЕ ОДИН + ТЕПЕРІШНІХ АСУСІВ:ПРИ ДІАГОНАЛІ15"6-ПОВНА КЛАВА.
П'ятниця, 10 вересня 2010, 14:38
·
0
Votes
Undo
зробіть мене модератором, я його забаню за КАПС-ЛОК
П'ятниця, 10 вересня 2010, 20:36
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=odin;53309]хоч пораду, постав правильно питання. а типу хочу ноут щоб і рибку з'їсти і на#$й сісти - то тут в кожного свої бачення рибок і ...бери, наприклад, самсунг серії NP-R5xx - оптимальне співвідношення ціни/якості. (це якщо потрібно 15.4"). По цінам дуже кльові Асери, але вони як лотерейні білети - може здохнути в самий потрібний момент.MSI - ті що зараз на ринку - дороге гамно...Можна писати і писати: коротше яку потрібно діагональ? скільки тримати батарею? розмір вінта? яка максимальна цінова планка? потрібен сенсорний екран? потрібен повортний екран? з віндою/без? дизайн (класика, глянець, фактура)? вага?[/QUOTE]Як вище було сказано- бюджет в 6 тис. грн. Діагональ від 15 дюймів і далі, використовуватись буде більше в домашніх умовах, може бути і важкий і великий- це не має значення. Дискретна відеокарточка від 512 мб, 2-ух ядерній процессор, бажанно нової серії. Матеріали з яких виготовлений- пофігу. Вінда має бути ліцухою В7. Батерея сам розумієш- теж пофігу скільки буде тримати.praporschik людина тямуща в клавіатурі, повинна знати, що капслок можна і вимкнути;-)
П'ятниця, 10 вересня 2010, 21:59
·
0
Votes
Undo
вибачайте привичка-с.
П'ятниця, 10 вересня 2010, 23:29
·
0
Votes
Undo
Gurza не розумію навіщо витрачати при таких запросах лишні гроші на ноут якщо за ці гроші вийдле потужний сучасний ПК який будь який ноут взує
Субота, 11 вересня 2010, 00:03
·
0
Votes
Undo
:) ги... а я своїм ноутом наприклад не міряюся з іншими. взує... не взує... Dj Os, мій ноут робить все що мені від нього потрібно. а мати більше коли і цього вистачає... зате я свій ноут від доці на поличку ховаю ;) і на роботу з тошкою хожу. а за 2 секунди чи за 1,8 він розпізнає сторінку в файнрідері це не важливо. в монтажі нормального відео (не ширпотребу) у мене всеодно більше часу займає сам монтаж а не рендерінг. якість яку дає в іграх мене влаштовує. в ММОРГ грають заради процесу а не красоти небаченої. коли до такого звикаєш інакше уже і не можеш. хоча ж не сперечаюся, і для стаціонарника є потреба. рейд на роботі висить.для GurzaПрпаорщик згадував про клавіатуру. у тошиби клавіатура теж повнорозмірна. і мені подобається більше. клавіші вверх, низ, ліво, право зручніше розташовані. пробував в асусів, гу***ться трохи. тут не треба звикати. крім того привик до таких дрібниць як механічна регуліровка звуку і мультимедійні клавіші (єдине що любив в старому айсері).[SIZE=1]---------- Додано о 00:03 ---------- Попереднє повідомлення було написане Вчора в 23:51 ----------[/SIZE]:-D ги... поправте правило щоб в слові Г У Б Л Я Т Ь С Я 4середні букви зірочками не замінювало
Субота, 11 вересня 2010, 01:44
·
0
Votes
Undo
Єто на автомате слова заменяться на звездочки ? ))0 Ну взует ноут не взует, это смотря сколько ты за него отдашь ))))) Ну вспомогательные клавиши всегда приятно иметь )))) А вдруг человек разъезжает много или место мало в квартире. Вон у знакомой в общежитие в Львове, угловая одноместная комната 6,5 метров квадратных, куда ей стационарник ????
Субота, 11 вересня 2010, 14:32
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Gurza;53335]Як вище було сказано- бюджет в 6 тис. грн. Діагональ від 15 дюймів і далі, використовуватись буде більше в домашніх умовах, може бути і важкий і великий- це не має значення. Дискретна відеокарточка від 512 мб, 2-ух ядерній процессор, бажанно нової серії. Матеріали з яких виготовлений- пофігу. Вінда має бути ліцухою В7. Батерея сам розумієш- теж пофігу скільки буде тримати.[/QUOTE]Lenovo G555 або G550.Samsung NP-R5xх (15"), Samsung NP-R7xх (17")
Понеділок, 13 вересня 2010, 21:30
·
0
Votes
Undo
Odin, не знаю чем ты прикипел к самсунгам, но я не вижу что ты нашел хорошего в этой марке кроме цены...На счет полноразмерной клавы с цифровым блоком - для асеров это уже дано не новинка))Вы сравниеваете Тошибу и Асер? А по цене вы сравнивали? На сколько я помню - Тошиба на порядок дороже асеров... Вы бы еще с соньками сравнили))) Там удельный вес бренда более значительный...И с каких это пор асер стал ширпотребом? Самсунг, Лыжи и Ленового - больше к этой категории относятся.ИМХО
Понеділок, 13 вересня 2010, 21:59
·
0
Votes
Undo
У мене нетбук Асер. Кращого співідношення якість ціна не зустрічав, навіть самсунги і тим братись і братись до асерів
Четвер, 16 вересня 2010, 17:28
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Lego;53383]Odin, не знаю чем ты прикипел к самсунгам, но я не вижу что ты нашел хорошего в этой марке кроме цены...[/QUOTE]Та ні, справді в них кльові ноутбуки. Це майже єдиний виробник ноутів, в якого, крім чіпсету, процесора і відеокарточки - все власного виробницва (вінт, різак, матриця).Про матриці - у всіх інших виробників стоїть або самгунгівська або ЛЖ. Ну і з практики - в брата самсунг - і абсолютно ніяких нарікань.[QUOTE=Lego;53383]Odin, не знаю чем ты прикипел к самсунгам, но я не вижу что ты нашел хорошего в этой марке кроме цены...На счет полноразмерной клавы с цифровым блоком - для асеров это уже дано не новинка))Вы сравниеваете Тошибу и Асер? А по цене вы сравнивали? На сколько я помню - Тошиба на порядок дороже асеров... Вы бы еще с соньками сравнили))) Там удельный вес бренда более значительный...И с каких это пор асер стал ширпотребом? Самсунг, Лыжи и Ленового - больше к этой категории относятся.ИМХО[/QUOTE][QUOTE=Lego;53383]И с каких это пор асер стал ширпотребом? [/QUOTE]Він не став. Він завжди ним був. Ну і це не імхо, це інформація з прилавків магазинів і з сервісних центрів (це ще з тих часів, коли я працював в Комп. всесвіті і фокстроті). Асер це бюджетний бренд - новіші технології, але нижча якість.Дійсно, за аналогічної ціни, Асер, наприклад взує любого НР чи Тошибу - і добре, якщо нічого не згорить за час гарантійного обслуговування. Але надійність - у фокстроті, наприклад, два асери згоріли прямо на прилавку - і такі ж випадки були в інших магазинах. Та й на дотик - пластік гнеться, дуже царапається.[QUOTE=Lego;53383]Самсунг, Лыжи и Ленового - больше к этой категории относятся.[/QUOTE]Лижи - не знаю. Самсунг - на ваш розсуд. Але Леново - це не ширпотреб - це якісні штуки. Нічого зайвого, кожна категорія цін відповідає своїй якості. До того ж, до недавнього часу (а може і зараз) єдиними ноутами, які запускались на орбіту разом з американськими космонавтами - були саме леново. На мою думку, це самі збалансовані, як по залізу, так і по ціні ноутбуки.
Четвер, 16 вересня 2010, 21:03
·
0
Votes
Undo
У самого нетбук Асер. Якість сборки просто чудово. Ніде нічого не гнеться і не тріщить. Може раніше у Асерів і були проблеми але зараз все на рівні
Субота, 18 вересня 2010, 15:19
·
0
Votes
Undo
Неужели у нас хоть кто-то умеет аргументированно отвечать без какашек?))))На счет Леново - сужу по собственному опыту... все увиденные мною варианты не блестали качеством материалов и сборки. Может их и брали с собой в космос, но это же в Америке... где сейчас найти Леново той же сборки? Или тот же HP? Про Тошибу я вообще молчу)))
Вівторок, 04 січня 2011, 15:27
·
0
Votes
Undo
Help! Допоможіть! Студент в общазі вже другий рік не має ноутбука! Думаю найближчим часом виправити ситуацію, але от запутався я серед цих всіх шукань, аж голова болить…:be:Основні характеристики, які мені портрібні це дизайн, функціонал та добрячий акумулятор. Фірми фільтрую: 1) Samsung, 2) ASUS, 3) HP – щось із цих. Наприклад от Samsung SF510 гарний дизайн, акумулятор (5500 mAh), але маленьке розширення екрана, нема 3.0 USB порта, NR510 екран також маленький (розширення), більш функціональний, але акумулятор 4400 mAh (обзори не читав по принципу роботи, але на сайтах заявлена така ємність акумулятора). Ще думав про HP Pavilon, але писали шо гріється… І оце не можу вибрати ніяк.:be:
Вівторок, 04 січня 2011, 20:01
·
0
Votes
Undo
а бюджет який?
Вівторок, 04 січня 2011, 20:02
·
0
Votes
Undo
Ооо саме основне питання, ну десь до 9500-10000 (предел) тисяч гривень.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів