П'ятниця, 21 грудня 2012
  165 Replies
  73 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Та у вас там у Шепетівці...

А Ваше Высочество - с какого х"ра на наше вонючее болото изволили гнать???
НА НАХ ЕПТА!!!

А з того хєра, як ви висловлюєтесь, і дозволила собі гнати на ваше містечко( до речі- таке собі, як видно із фото та назв вулиць), що я, як ви самі ж сказали, є "Ваша величність"!!!!!!!!!!!! А величностям усе можна!!!!!!!!!!!! так що закрийтесь -но ви у своєму "вонючому болоті"( ой, як же це негарно казати на містечко, у якому проживаєте) і сидіть там тихенько, поки до вас не добрались "добрі люди"!!!!!!!!!! а ще - НАВЧІТЬСЯ СПІЛКУВАТИСЯ ІЗ ДАМАМИ!!!!!!!!!!!! Хамло таке!!!!!!!!!!! Тьху!!!!!!!!!!! Ганьба!!!!!!!!!! І це ще буде себе вважати жителем України!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry:
П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:06
·
0
Votes
Undo
Шось мені здаеться що Віка ще один віртуальний трансвестит))
П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:05
·
0
Votes
Undo
Люка, ну це ващє... Віка шепетівчанин, а я, блін, турыст :angry: :angry: :angry: :angry:
П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:00
·
0
Votes
Undo
Єй бы на мітінґах выступать... ;)

якщо то до мене, то чому у третій особі однини висловлене те звертання?! :angry:
П'ятниця, 21 грудня 2012, 21:59
·
0
Votes
Undo
Єй бы на мітінґах выступать... ;)
П'ятниця, 21 грудня 2012, 21:57
·
0
Votes
Undo
Та у вас там у Шепетівці...

А Ваше Высочество - с какого х"ра на наше вонючее болото изволили гнать???
Н[size=3]А[/size] [size=4]НАХ[/size] [size=5]ЕП[/size][size=6]ТА!!![/size]

Хамітє, парніша? Тому і не люблять Шепетівку, що окремі особи гостям міста хамлять. Вибачте пані Вікусю, він не корінний...))))

Дякую за такий захист!!!!!!!!!! ще не перевелися справжні джентельмени!!!!!!!))))))))))))) на відміну від деяких істот!!!!!!!!!!!
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів