П'ятниця, 21 грудня 2012
  165 Replies
  73 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Та у вас там у Шепетівці...

А Ваше Высочество - с какого х"ра на наше вонючее болото изволили гнать???
НА НАХ ЕПТА!!!

А з того хєра, як ви висловлюєтесь, і дозволила собі гнати на ваше містечко( до речі- таке собі, як видно із фото та назв вулиць), що я, як ви самі ж сказали, є "Ваша величність"!!!!!!!!!!!! А величностям усе можна!!!!!!!!!!!! так що закрийтесь -но ви у своєму "вонючому болоті"( ой, як же це негарно казати на містечко, у якому проживаєте) і сидіть там тихенько, поки до вас не добрались "добрі люди"!!!!!!!!!! а ще - НАВЧІТЬСЯ СПІЛКУВАТИСЯ ІЗ ДАМАМИ!!!!!!!!!!!! Хамло таке!!!!!!!!!!! Тьху!!!!!!!!!!! Ганьба!!!!!!!!!! І це ще буде себе вважати жителем України!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry:
П'ятниця, 21 грудня 2012, 23:10
·
0
Votes
Undo
Ооо!! Молодець)) бачте як ваша бунтарська душа швидко почала працювати на хама)))
Так пару днів і на підвищення)) будете дома в мене конячити) ой прибирати))

Ах йопци-мопци!!!!!!!!!!!!! а щоб вас дідьки вхопили! а щоб ловило по сто раз на дню1 то я вас намагаюсь навчити грамотно писати, а ви ще і експлуатувати чужу працю хочете? аяяй!!!!!!!!!!! неподобство!!!!!!!!!! самі собі вдома і конячте, раз ви коняка! і визначтесь, хто ви є1 а то ава пінгвіна із дитячого мультфільму! а начебто і доросла людина!!!!!!!!!!!
П'ятниця, 21 грудня 2012, 23:05
·
0
Votes
Undo
Ооо!! Молодець)) бачте як ваша бунтарська душа швидко почала працювати на хама)))
Так пару днів і на підвищення)) будете дома в мене конячити) ой прибирати))
П'ятниця, 21 грудня 2012, 23:04
·
0
Votes
Undo
Дякую)) дозволяю вам редактувати за мною всі моі повідомлення)

І не "редактувати", а "редагувати".
П'ятниця, 21 грудня 2012, 23:03
·
0
Votes
Undo
Тільки уважно слідкуйте!!!!
Добросовісно робіть бо якщо так аби поговорити нам не надо)

Добросовісно робіть, бо якщо так ,аби поговорити ,-нам не надо)-----------------ось як мало би бути!!!!!!!!!!!!
П'ятниця, 21 грудня 2012, 23:02
·
0
Votes
Undo
Я думаю осудністю )
П'ятниця, 21 грудня 2012, 23:01
·
0
Votes
Undo
Та з ким сваритися?)

Я вже навіт з тобою Алоіз не спорю, бо зрозумів що ти дебіл в медичному значені цього слова!

А чим дебіл у медичному значенні слова відрізняється від дебіла в юридичному?...
П'ятниця, 21 грудня 2012, 23:00
·
0
Votes
Undo
Тільки уважно слідкуйте!!!!
Добросовісно робіть бо якщо так аби поговорити нам не надо)
П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:58
·
0
Votes
Undo

ну все, я вас за язик не тягнула! самі напросились! так що тепер очікуйте виправлення усіх ваших помилок!!!!!!!!!!!!!!
П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:56
·
0
Votes
Undo
П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:54
·
0
Votes
Undo
Та згадуй кого хоч)) ти ж спеціаліст в цій темі)

просто треба було вчити нормальну історію своєї країни, а не викривлену тими покручами, манкуртами! тоді б і було у країні все по-іншому, і не було би хамів та безкультурних чоловіків, які ще мають наглість ображати беззахисних жінок!

Ясно, по новому пластинку начала мотати)

Ні, ви не те що трошки хамовитий, ви ще і безграмотний дуже!!!!!!!!! уроки української мови у середній школі ви явно усі пропускали, бо інакше ви би знали, де і коли слід розставляти розділові знаки, а також ви би знали, що слова типу" по-новому"і такі інші пишуться через дефіс! Це ж складні прислівники! Сьомий клас ви геть прогуляли!!!!!!!!!!!!
П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:49
·
0
Votes
Undo

просто треба було вчити нормальну історію своєї країни, а не викривлену тими покручами, манкуртами! тоді б і було у країні все по-іншому, і не було би хамів та безкультурних чоловіків, які ще мають наглість ображати беззахисних жінок!

Ясно, по новому пластинку начала мотати)
П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:49
·
0
Votes
Undo
Та можеш і помилки чіпати, раз по темі нема що добавити.

Помилки тобі Вікуся перевірить - вона в цій справі фахівець, а я не "мєчу бісєр"...
П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:45
·
0
Votes
Undo
Та можеш і помилки чіпати, раз по темі нема що добавити.
П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:45
·
0
Votes
Undo

П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:43
·
0
Votes
Undo
Та з ким сваритися?)

Я вже навіт з тобою Алоіз не спорю, бо зрозумів що ти дебіл в медичному значені цього слова!

Ти таки на особистості перейшов. Та ще й ім’я Алоїза в суї назвав. Нєхорошо. А я навіть твої граматичні помилки не чіпав... :)
П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:42
·
0
Votes
Undo
Я вже навіт з тобою Алоіз не спорю

Плюсую 100500 тыщъ раз :woohoo:
Запеленгован :evil:
СиРожа - еще один клон Трололоиса, б\п
П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:40
·
0
Votes
Undo
П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:39
·
0
Votes
Undo
Хамити?)ну щоб не хамили ксерокопію паспорту завірену в нотаріуса скинь, щоб вас не путали) і не хамили)

Вам так здаеться що реально)) вас Карла Маркса не влаштовує???

Поміняти паспорти, поміняти документацію( включая усі документацію, печатки, реквізити, держ. Установ на цій вулиці)
Далі не буду продовжувати...

ой тьху ти, прости господи! Карла Маркса! а Ще би його дружка - Енгельса! кого ще там згадати із совкової епохи?
П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:38
·
0
Votes
Undo
Та з ким сваритися?)

П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:36
·
0
Votes
Undo
Дєвочькі, нє ссорьтєсь...

а хто тут свариться? я не сварюсь, а лише відбиваюсь від деяких хамовитих істот!
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів