Як на мене найкращій серіал це Друзі. Не підкажете, де можна придбати цей серіал. З того що я знайшов найкраще маббуть тут . Якщо є кращі пропозиції відпишіться
я смотрю *звёздные врата 2 stargate* .....сериал немного накрученый но затягивает ППЦ посотриш пару серий и всё вафли((((((((.......так же смотрел *The it Crowd* сериал хохмовский ппц советую!!!! у мну ток 2 сезона есть....ненаю или есть дальше вобще если есть дайте пож сылку где можно скачать!!!!
Бывает смотрю Т/с "Сверхъестественное"...поздно идет просто...Классный сериал(мистический).Их мать таинственно погибла, их отец передал им опыт и знания. Их цель- борьба со сверхъестественным...Дим и Сэм Винчестеры- братья, охотники, герои...
А я дивлюсь :Ментовские Войны,Улицы разбитых фонарей,Возращения мухтара,Загон,Бешеная,Детективы!Вообщем дивлюсь всі на які попадаю!))Дуже люблю вся міліцейскі і детективні серіали!
Серіали (мило) не сприймаю як клас, мене від них тошнить ,єдине що можу подивитись ,не часто, це Щасливі разом...От і знов вийшло нове мило Маргоша, мого терпіння хватило на 1 хвилину перегляду, кому знімають такі фільми?
[QUOTE=Dj Os;37512]Заглянь до приватних повідомлень..маю для тебе шось)[/QUOTE]респект і уважуха!моє прохання тепер звучить так:хто має серіал "Д. Хаус" крім першого сезону і перших десяти серій другого
House M.D. "Підсів" сам, "підсадив" багатьох знайомих. В перший день, як тільки скачав, дивився 10 серій підряд. З нетерпінням чекаю світової прем"єри 6 сезону (21 вересня на телеканалі FOX).