П'ятниця, 11 липня 2008
  71 Replies
  5.4K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
8-) Давайте поговоримо про цю досить значну подію яка має відбутися в Україні 2012 році.Україна і Польша виборола право на проведення футбольного турніру, але ходить багато чуток що ми не встигнемо підготуватися до цієї події? Чи дійсно так? :(
Субота, 01 листопада 2008, 17:51
·
0
Votes
Undo
Та говорити можуть дуже багато, і то є незажди виправдано тому думаю вірити такій інфі не варто! Україна буде проводити Євро 2012 і це факт!
Субота, 01 листопада 2008, 18:01
·
0
Votes
Undo
Не зарейкася...Не зарейкайся ... ооооООооо
П'ятниця, 14 листопада 2008, 19:49
·
0
Votes
Undo
У п’ятницю, 14 листопада, відбулася спільна прес-конференція президентів Федерації футболу України та Польського футбольного союзу Григорія Суркіса і Гжегожа Лято, а також операційного директора УЄФА Мартіна Каллена.Зустріч із журналістами у столичному Будинку футболу була присвячена підготовці України та Польщі до фінальної частини Євро-2012.Мудрі слова ПлатініНа початку прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів, президенти ФФУ та ПФС прокоментували заяву глави УЄФА Мішеля Платіні стосовно взаємозалежності процесів підготовки до Євро-2012 в Україні та Польщі. "На мою думку, таким чином Платіні припинив усі балачки та інсинуації на тему, а що ж трапиться, якщо до омріяної мети дістанеться лише Україна або Польща, − відзначив Григорій Суркіс. − Віднині все чітко зрозуміло: одна заявка − дві країни, об’єднані спільним завданням − якнайкраще провести континентальний форум та виправдати довіру Виконкому УЄФА".
Субота, 15 листопада 2008, 22:05
·
0
Votes
Undo
<div class='quotetop'>(John @ 14.11.2008, 19:49) [snapback]52004[/snapback]</div>
У п’ятницю, 14 листопада, відбулася спільна прес-конференція президентів Федерації футболу України та Польського футбольного союзу Григорія Суркіса і Гжегожа Лято, а також операційного директора УЄФА Мартіна Каллена.Зустріч із журналістами у столичному Будинку футболу була присвячена підготовці України та Польщі до фінальної частини Євро-2012.Мудрі слова ПлатініНа початку прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів, президенти ФФУ та ПФС прокоментували заяву глави УЄФА Мішеля Платіні стосовно взаємозалежності процесів підготовки до Євро-2012 в Україні та Польщі. "На мою думку, таким чином Платіні припинив усі балачки та інсинуації на тему, а що ж трапиться, якщо до омріяної мети дістанеться лише Україна або Польща, − відзначив Григорій Суркіс. − Віднині все чітко зрозуміло: одна заявка − дві країни, об’єднані спільним завданням − якнайкраще провести континентальний форум та виправдати довіру Виконкому УЄФА".[/b]
:D/ Про що я і казала!Не потрібно вірити першим чуткам по те що Україна і Польша втратять шанси на порведення Євро 2012!
Неділя, 23 листопада 2008, 16:49
·
0
Votes
Undo
<div class='quotetop'>(ARTIST @ 1.11.2008, 16:50) [snapback]51528[/snapback]</div>
Гг. Я тож таке чув. В Польші може нема проблем з дорогоми, а так-то все те саме, що і у нас))[/b]
через Шеп вони всерівно їхати не будуть, так що нема нам чого переживати :-
Неділя, 07 грудня 2008, 14:08
·
0
Votes
Undo
Во Львове обещают: в 2010 будет стадион Директор Департамента ЕВРО 2012 Львовского горсовета Олег Засадный и руководители ОАО Азовинтекс, генподрядчика строительства стадиона к Евро-2012 во Львове, 27 ноября представили экспертам УЕФА ход реализации строительства спортивной арены.Об этом УНИАН сообщили в пресс-службе Львовского городского совета.В частности, было отмечено подписание 11 ноября с генподрядчиком компанией Азовинтекс соглашения на строительство стадиона и начало строительных работ 17 ноября.Руководители Азовинтекса, со своей стороны, предоставили экспертам УЕФА всю необходимую справочную информацию и документацию о своем предприятии, ответили на вопросы о его опыте и строительных мощностях.Представителям УЕФА также представили руководителя вновь созданной Дирекции по строительству стадиона во Львов Виталия Сулиму.Согласно с представленными УЕФА графиками строительства, до конца 2008 года на участке должны выполняться земляные работы, подрезка деревьев, установление временных инфраструктурных коммуникаций. В феврале следующего года начнутся работы по закладке фундамента стадиона.В отчете подтверждено, что стадион будет построен до конца 2010 года. Стоимость строительства составляет 609 млн. грн.
Понеділок, 09 лютого 2009, 18:35
·
0
Votes
Undo
Евро-2012: УЕФА довольна Украиной Генсек УЕФА Дэвид Тэйлор отметил, что несмотря на мировой кризис Украина активно готовится к проведению Евро-2012."Мы убедились, что даже в условиях кризиса Украина готовится к Евро, что, безусловно, добавляет нам оптимизма", - сказал Тэйлор.Чиновник отметил, что официально рассуждать о степени готовности всех городов-кандидатов на принятие Евро - не в его компетенции, добавив, что ему очень понравился Львов."Львов - красивый город. Уверен, он станет еще луче, когда в нем построят новый стадион. Это - главный фактор, касающийся непосредственно Евро-2012", - поведал Дэвид Тэйлор.
Понеділок, 09 лютого 2009, 19:43
·
0
Votes
Undo
Ну і добре що вони задоволені, тим більше часу ще є вдосталь щоб встигнути все зробити, аби нормалізувалася ситуація в країні!
Четвер, 26 березня 2009, 19:29
·
0
Votes
Undo
Евро-2012: в Украине и Польше не сомневаютсяИсполком УЕФА на своем заседании в Копенгагене положительно оценил подготовку Украины и Польши к Евро-2012. Вопрос о переносе чемпионата снят с повестки дня. Об этом сообщает “Немецкая волна” со ссылкой на вице-президента УЕФА Гергарда Майер-Форфельдера."Больше никто не говорит об отмене места проведения следующего чемпионата Европы по футболу. Польша кое в чем впереди в подготовке, но строительство стадионов идет планово в обеих странах", - сказал Г.Майер-Форфельдер после заседания исполнительного комитета.Он отметил, что в строительстве дорог Польша продвинулась немного дальше Украины, и особо обратил внимание на проблемы Украины с нехваткой гостиниц. Г.Майер-Форфельдер еще раз отметил, что никаких запросов со стороны УЕФА по поводу возможной замены Украины на Германию не было, речь шла только о спекуляциях прессы.По словам Франца Бекенбауэра, который координировал в 2006 году организацию мирового футбольного первенства в Германии, исполнительный комитет УЕФА получил "в целом положительный" отчет о подготовке Польши и Украины к Евро-2012. "Инфраструктура еще хромает, но строительство стадионов продвигается приемлемо", - сказал он.В свою очередь, Президент Немецкого футбольного союза Тео Цванцигер раскритиковал распространение слухов о возможности отобрать у Украины Евро-2012. "У нас никогда не было такого запасного плана. По моему мнению, это неуважение к Украине и Польше, когда некоторые обозреватели на расстоянии утверждают в несостоятельности организовать чемпионат. Я желаю этим странам стать хорошими хозяевами первенства", - сказал Т.Цванцигер в интервью немецкому информагентству.В апреле президент УЕФА Мишель Платини отправится в поездку по Польше и Украине, чтобы лично убедиться в том, как идет подготовка к Евро-2012.
Субота, 28 березня 2009, 13:54
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=ARTIST;28665]<div class='quotetop'></div> Ні, я тоже хочу Євро в Україні, але якщо зняти рожеві окуляри...[/QUOTE]знімай. Евро 2012 вже точно пройде в Україні та Польщі. 3 дня тому виконком УЕФА повідомив, що питання перенесення чемпіонату до інших країн знято з понядку денного. читати повністю http://turnir.com.ua/futbol/euro_1012/jaunumi/25032009-evro_2012_teper_tocno_projdet_v_polse_i_uтак шо залишилось якихось 3 роки
Неділя, 29 березня 2009, 22:30
·
0
Votes
Undo
ваші думки, прогнози, очікування...Україна та Польща недоотримають від Євро-2012 ?100 млн - http://turnir.com.ua/futbol/euro_1012/ - з цього приводу теж
Понеділок, 30 березня 2009, 00:08
·
0
Votes
Undo
чесно говоря, я очень сомневаюсь, что Евро будет проходить у нас((. Хотя бы те же гостиницы взять - стройки либо заморожены, либо вообще еще не начинались. сталось всего 3 года!А стадионы! http://www.ljplus.ru/img4/t/r/tralialiam/e260_1177077655_2.jpgНа том же сайте, что ты дал ссылку, фотки стадионов, которые должны принимать матчи. Реально в Украине только 2 построены толком.
Субота, 04 квітня 2009, 14:49
·
0
Votes
Undo
http://uaeuro2012.com/content/view/621/30/ Стадион*Металлист* http://uaeuro2012.com/content/view/619/30/ Львов*Лемберг Паркhttp://uaeuro2012.com/content/view/614/30/ Центральный стадион *Черноморец*http://uaeuro2012.com/content/view/611/30/ *Донбас Арена*http://uaeuro2012.com/content/view/610/30/ НСК *Олимпийский*
Вівторок, 12 травня 2009, 16:30
·
0
Votes
Undo
ваші думки, прогнози, очікування... Україна та Польща недоотримають від Євро-2012 ?100 млн - http://turnir.com.ua/futbol/euro_1012/ - з цього приводу теж
Поки не буде узгоджено розміри відкатів для УЕФА, ніякого Евро в нас не буде. А виграє Німеччина:)
Вівторок, 12 травня 2009, 21:39
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=DeepBlue;39565]Поки не буде узгоджено розміри відкатів для УЕФА, ніякого Евро в нас не буде. А виграє Німеччина:)[/QUOTE]Прото ще Україна 100% буде проводити Євро 2012 відомо вже давно, недарма сам Платіні їздить до нас і дивиться на підготовку.:ad: А в Польщі ще не побудовано жодного повноцінного стадіону.:bk:
Вівторок, 12 травня 2009, 22:48
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Nastynya;39579]Прото ще Україна 100% буде проводити Євро 2012 відомо вже давно, недарма сам Платіні їздить до нас і дивиться на підготовку.:ad: А в Польщі ще не побудовано жодного повноцінного стадіону.:bk:[/QUOTE]Да стадіонів тут нема, дороги кращі як україньскі(з досвіду знаю:df:),готелі я думаю на такому самому рівні.Але за те в Україні гарніші дівчата:cu:, а і водка дешевша)4Х4 альбо війна!!!
Вівторок, 12 травня 2009, 23:13
·
0
Votes
Undo
ШАХА, а як у вас проходить підготовка?) Чи треба було спитати чи проходить?)) В порівнянні де краще, як думаєш?
Вівторок, 12 травня 2009, 23:55
·
0
Votes
Undo
Тяжко сказати де краще підготовка проходить,я думаю що так само...просто в Україні це більше видно бо недовго вже 2 стадіони будуть готові,Донбас Арена вже в липні.Тут тоже строят стадіони(кст недалеко від мене в Варшаві),дороги латають,готелі строять,аеропорти тут кращі не тре багато міняти(Варшава) а вот на приклад в Києві тре,спортивні комплекси.Висновок один Поляки кричять "в нас підготовка краще проходит!!!" а Україньці " в нас..." а справді в одних і в других вона лізе)
Середа, 13 травня 2009, 22:21
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=ШАХА;39586]Да стадіонів тут нема, дороги кращі як україньскі(з досвіду знаю:df:),готелі я думаю на такому самому рівні.Але за те в Україні гарніші дівчата:cu:, а і водка дешевша)4Х4 альбо війна!!![/QUOTE]:af:Гарні дівчата це головний козир України, на рахунок горілки не скажу))):ag:Сьогодні визначилися міста (Київ, Харків, Львів) які будуть приймати Євро):ad:
Четвер, 14 травня 2009, 09:07
·
0
Votes
Undo
про Донецк забыла
  • Page :
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів