Субота, 24 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Славуті прощались із професійним футболістом та добровольцем «Азову» Тихонцем Олександром
Розділ Події

На передовій в боротьбі з російськими загарбниками Славутська громада втратила справжнього Героя – Тихонця Олександра Олександровича. Зі сльозами на очах, скорботою і болем жителі громади віддали шану справжньому патріоту, хороброму воїну, який боровся за нашу Батьківщину до останнього подиху.

100 тріатлоністів з різних міст України змагались на «Голубих озерах»
Розділ Спорт

Сьогодні, 24 червня на мальовничих «Голубих озерах» біля села Стригани, Шепетівщина приймала учасників благодійного спортивного заходу «Blue Lakes Sprint Triathlon». Змагання з тріатлону, організовані Хмельницькою АЕС, відбулися 24 червня на території Національного природного парку «Мале Полісся».

З Благословіння преосвященнішого єпископа Хмельницького і Камянець-Подільського Павла - священники Шепетівського благочиння протоієрей Василь Гетьман та протоієрей Сергій Скоробогатий, здійснили поїздку на Херсонщину до людей, які потребують підтримки та допомоги, що постраждали від підриву Каховської ГЕС.

Жителі Жуківського старостинського округу Улашанівської громади Шепетівського району згуртувалися навколо гарної справи – плетуть маскувальні сітки для військових. У сільському клубі села Жуків розгорнувся справжній гуманітарний штаб.

На Шепетівщині ще одна парафія відмовилась від УМЦ МП
Розділ Події

22 червня 2023 року, біля Храму святого Апостола Андрія Первозваного в селі Велика Рішнівка Ленковецької громади Шепетівського району відбулися збори щодо зміни підлеглості релігійної громади. На зборах були присутні жителі сіл Велика Рішнівка, Коса Рішнівка, Сошки, представники Православної церкви України та бажаючі.

0
репостів
0
репостів