Середа, 21 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині попрощались із захисником та батьком трьох дітей Беспаловим Олексієм Вікторовичем
Розділ Події

21 червня 2023 року жителі Грицівської громади провели в останню дорогу земляка - Беспалова Олексія Вікторовича, який героїчно загинув у стрілецькому бою з російськими загарбниками, захищаючи свою землю, нашу рідну Україну.

Від уламка збитого українськими силами протиповітряної оборони дрона, під час нічної атаки російських безпілотників, на Хмельниччині загорілася хата. Уламок, розповідає власник будинку, пробив дах, від чого згоріли речі, меблі та погоріли стіни.

20 червня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, у ході якого розглянуто 50 важливих для життєдіяльності громади питань. Про деталі розповіли у пресслужбі органу самоврядування.

З клумби перед Шепетівським міським будинком культури зникло кілька десятків кущів троянд, які лише місяць тому висаджували працівники ШРЕПу та члени молодіжної ради при Шепетівській міській раді. Про це повідомив у себе на сторінці міський голова Віталій Бузиль.

Знову сумна звістка про втрату у Шепетівській громаді. "На щиті" повертається Несваволь Юрій Іванович, 15.07.1978 року народження, молодший сержант, оператор протитанкового відділення ФАГОТ протитанкового взводу роти вогневої підтримки.

Усі 6 іранських ударних безпілотників «Шахед» сьогодні вночі вдалося збити засобами Повітряних Сил на Хмельниччині. На жаль, уламки впали на приватний гараж та господарчу споруду на території однієї з громад Хмельницької області.

0
репостів
0
репостів