Субота, 10 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці вперше виступив із сольним концертом співак YAKTAK
Розділ Культура

Вчора, 9 червня у Шепетівці пройшов перший сольний концерт молодого українського співака YAKTAK, який зібрав повну залу міського будинку культури. Молодий артист увірвався в тренди YouTube, а його пісня "Погляд" вже не перший тиждень посідає 1 місце у "Топ пісень України" в Apple Music.

У місті Славута Шепетівського району розпочав роботу велопатруль. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівського районного управління поліції.

Білогірська громада попрощалася із Чорним Олегом Сергійовичем
Розділ Події

Сьогодні Білогірська громада попрощалася з військовослужбовцем Зброєних сил України Чорним Олегом Сергійовичем. Про це повідомили на сторінці селищної ради.

Вчора, 9 червня, Першотравневий районний суд Чернівців продовжив розгляд справи колишнього начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія. Його звинувачують у нетверезому кермуванні. Цього разу прийшли і сам експосадовець, і його адвокат. Про це розповіли представники видання «ЖАР.INFO», які побували на судовому засіданні.

Під час виконання бойових завдань, пов'язаних із захистом Батьківщини, 8 червня поблизу н.п. Новоданилівка Запорізької області загинув депутат Полонської міської ради Олександр Анатолійович Бобров. Про це повідомив міський голова Скримський Франц Францович.

0
репостів
0
репостів