Середа, 04 жовтня 2023 — Сайт міста Шепетівка
З лісництва на Шепетівщині суд стягнув відшкодування за незаконну порубку чотирьох дубів.
Розділ Бізнес

Північно-західним апеляційним господарським судом міста Рівне 29 серпня цього року було прийнято рішення стягнути з філії «Ізяславське лісове господарство» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» шкоди, заподіяної державі внаслідок незаконної порубки чотирьох дерев породи дуб.

На Хмельниччині поліцейські розшукують того, хто сьогодні, 4 жовтня, повідомив про замінування загальноосвітньої школи №8 та гімназії №2 у Шепетівці. Працівники екстрених служб,які прибули на місце події, протягом декількох годин перевіряли приміщення закладів освіти та прилеглу територію. Вибухових пристроїв не виявили. Про це розповіли у Шепетівському районному управлінні поліції.

У Шепетівці поліцейські затримали зловмисника, який викрав автівку місцевого жителя. 19-річний юнак помітив автомобіль "ВАЗ 21043" у дворі будинку, вирішив його викрасти. Пізно вночі він проник до авто, втім далеко заїхати зловмиснику не вдалось.

Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 50-річного жителя м. Славута за фактами опору працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків та ухилення від призову на військову службу (ч. 2 ст. 342, ст. 336 КК України).

Завдяки доказовій базі Служби безпеки тюремний строк отримав ще один поплічник російських окупантів з Хмельниччини, який відкрито закликав до фізичного знищення українських громадян та захоплення місцевих органів влади. Суд призначив йому 6 років тюрми з конфіскацією майна.

Не витримало серце: на Шепетівщині прощались із воїном Дмитром Семенюком
Розділ Події

Сьогодні, 4 жовтня, скорботний день для жителів Нетішинської громади Шепетівського району. Нетішинці зустріли та провели до Славетного Новітнього Українського Небесного Війська Героя, нашого земляка, вірного сина України Дмитра Семенюка.

На Шепетівщині за зберігання боєприпасів та наркотиків перед судом постане 52-річний чоловік. За скоєне підозрюваному може загрожувати до семи років позбавлення волі.

Вчора вранці, 3 жовтня, на вулиці 400-річчя Шепетівки зайнялася квартира в двохповерховому житловому будинку. 21 Державна пожежнорятувальна частина Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області оперативно прибула за вказаною адресою.

На Шепетівщині поліцейські затримали 26-річного місцевого жителя за низку крадіжок та угон мопеду. Крім того, зловмисник ухилявся від відбування покарання за попередні злочини.

Сьогодні, 4 жовтня, до Гімназії № 2 Шепетівської міської ради та Шепетівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 надійшло повідомлення про замінування. Про це нам повідомили у Шепетівському районному управлінні ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів