Четвер, 26 жовтня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці усією громадою прощалися зі старшим лейтенантом Олександром Яцюком
Розділ Події

26 жовтня у Шепетівці усією громадою проводжали в останню земну дорогу ще одного Героя – старшого лейтенанта Яцюка Олександра Петровича, командира інженерно-саперного взводу інженерно-саперної роти, який загинув, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України.

У місті Шепетівка слідчі оголосили підозру чоловіку, який сильно побив знайомого. За скоєне зловмиснику може загрожувати до 8 років ув’язнення.

Потужні вибухи сколихнули територію поблизу Хмельницької атомної електростанції (ХАЕС) вночі, розбивши багато вікон на майданчику та тимчасово вимкнувши подачу електроенергії на деякі зовнішні станції радіаційного моніторингу, ще раз підкресливши небезпеку для ядерної безпеки під час триваючого військового конфлікту. Про це вчора заявив генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Маріано Гроссі.

Славутський міський голова назвав розмір шкоди завданої громаді після нічної атаки російськими безпілотниками напередодні, 25 жовтня. За його словами — це десятки мільйонів гривень. Про це Василь Сидор розповів у ранковому ефірі "Суспільне. Спротив".

Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 серпня цього року близько 05:24 години в м. Полонне по вул. Лесі Українки. Перевірка показала, що підозрюваний перебував у стані алкогольного сп’яніння. Невдовзі він постане перед судом. За скоєне молодику загрожує до 10 років ув’язнення.

Шепетівський відділ УДМС у Хмельницькій області (паспортний стіл) нещодавно змінив адресу. Про це повідомив шепетівський міський голова Віталій Бузиль у себе на сторінці.

0
репостів
0
репостів