П'ятниця, 04 листопада 2022 — Сайт міста Шепетівка

Слідчі Шепетівського районного управління поліції встановлюють обставини двох дорожньо-транспортних пригод, що відбулись минулої доби у м. Полонне та Ізяслав. Про це правоохоронці повідомили у себе на сторінці.

Шепетівка провела в останній путь Плахова Руслана Миколайовича
Розділ Події

Шепетівська громада попрощалася з вірним сином України – головним сержантом 6 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону львівської  80-ої окремої штурмової бригади – Русланом Миколайовичем Плаховим.

Шепетівський міськрайонний суд визнав 49-річну шепетівчанку винною у порушенні правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України), та у завідомому залишенні без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок безпорадного стану, якщо той, хто залишив без допомоги, сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан (ч. 1 ст. 135 КК України).

Розпочалась двісті п’ятдесят четверта доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 4 листопада.

0
репостів
0
репостів