Субота, 19 листопада 2022 — Сайт міста Шепетівка

Ще вчора з головної площі обласного центру до Херсонської області вирушили 8 одиниць великогабаритного транспорту та ще 4 машини, які повезли будівельні матеріали, питну воду, одяг, засоби гігієни, продукти харчування. До збору допомоги долучилися підприємці, волонтери та благодійники як з області, так і з Шепетівщини зокрема. А вже сьогодні їх розвантажували у пункті призначення.

Укрзалізниця відкрила продаж квитків на новий рейс №93/94 Харків — Хелм (Польща). Потяг також буде зупинятись у Шепетівці. Про це повідомили на сайті української залізниці.

На Шепетівщині в останній шлях провели захисника Ціося Леоніда Миколайовича
Розділ Події

Вчора, 18 листопада, Плужненська громада, що у Шепетівському районі провела в останню дорогу 39-річного захисника – Ціося Леоніда Миколайовича (13.07.1983 р.н.). Про це повідомили на сторінці селищної ради.

За інформацією АТ "Хмельницькобленерго" наразі порядок застосування черг оновлено, так як раніше були вказані не точні дані. 19.11.2022 відповідно до розпорядження НЕК «Укренерго» на Хмельниччині застосовується графік погодинних відключень, орієнтовно з 08:00 до 24:00.

0
репостів
0
репостів