Понеділок, 14 листопада 2022 — Сайт міста Шепетівка

Минулі вихідні для пластунів Шепетівки пройшли дуже цікаво і насичено. Разом зі станичним капеланом отцем Василем Боднарем вдалось відвідати духовний центр у селі Зарваниця, що на Тернопільщині.

На Шепетівщині продавчиня за продаж неповнолітнім алкоголю та тютюнових виробів сплатить 10200 гривень штрафу. Адміністративна комісія при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради визнала жінку винною у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.156 КУпАП ( Порушення правил торгівлі, продаж тютюнових виробів чи алкогольних напоїв особам, які не досягли 18-річного віку).

Слідчі Шепетівського районного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили жінці підозру за ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України ( Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). 

Інформація про причину знеструмлення стала доступнішою, - Хмельницькобленерго
Розділ Бізнес

Зважаючи на актуальність питання інформування споживачів про відключення, енергетики та ІТ фахівці запровадили функціонал, який допоможе споживачам самостійно перевіряти інформацію.

Розпочалася двісті шістдесят четверта доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 14 листопада.

0
репостів
0
репостів