Понеділок, 05 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині провели у засвіти захисника Скоропадського Ігоря
Розділ Події

У Полонській громаді попрощалися із захисником Скоропадським Ігорем Олексійовичем. Уродженець села Троєщина загинув 31 січня, виявивши стійкість та мужність при виконанні бойового завдання поблизу населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.

Відповідно до нових Правил любительського рибальства з 15 лютого до 31 березня 2024 року включно встановлюється заборона на вилов щуки звичайної. Про це повдіомив Хмельницький рибоохоронний патруль.

У Крупецькій громаді оголошено жалобні дні: прощались із десантником Сергієм Мисаном
Розділ Події

Сьогодні у Крупецькій громаді Шепетівського району попрощалися та провели в останню дорогу Сергія Миколайовича Мисана, який загинув, бувши вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше - власне життя.

До Всесвітнього дня боротьби проти раку, який щорічно відзначається 4 лютого, продовжуємо розповідати про методи діагностики та лікування даного захворювання у шепетівській лікарні. На цей раз хочемо поговорити про нові можливості лікування передпухлинних станів шкіри у КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня».

Шепетівчани здобули нагороди чемпіонату Хмельницької області з вільної боротьби
Розділ Спорт

3 лютого 2024 року у місті Хмельницький відбувся чемпіонат Хмельницької області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат U-15. До участі у чемпіонаті було заявлено понад 80 спортсменів з річних куточків Хмельниччини.

0
репостів
0
репостів