Щоб руки були красивими: чому щоденний догляд важливий

Наші руки постійно працюють, піддаються негативному впливу навколишнього середовища, тому часто шкіра на них суха, може подразнюватися і в результаті передчасно старіти. Як і за обличчям, щоденний догляд за руками обов'язковий, тому крем для рук купити потрібно як в теплу пору, так і холодну. Доглянуті та красиві вони розкажуть оточенню про вашу красу та здоров'я, а як вибрати косметику для їх захисту та живлення, про це розкажемо далі.

Для чого потрібен догляд за руками?

Руки - перше, що видає наш справжній вік, тому не дивно, що у старшому віці жінки прагнули приховати руки під різноманітними рукавичками та подовженими манжетами. Оскільки долоні постійно контактують з водою, мийними засобами, іншими хімічними речовинами, а також обвітрюються чи знаходяться під дією сонця, вони швидко втрачають природний жир, вологу. Використовуючи на регулярній основі крем для рук за вигідною ціною, можна зберегти їх молодість, природню красу та підтримувати доглянутий стан шкіри.

Особливо важливо звертати увагу на догляд у різні періоди життя, оскільки для молодих людей достатньо легкого зволоження, живлення для збереження вологи і захисту, а от в старшому віці потрібне глибоке живлення, аби забезпечити еластичність рук та боротьби з віковими змінами.

Який крем вибрати для себе?

Форма крему - найбільш оптимальний варіант для рук. По-перше, крем гарно тримає текстуру, по-друге, чудово поглинається і, по-третє, має ефект глибокого проникнення з тривалим ефектом.

Харківський інтернет магазин «Hair Prof» пропонує широкий вибір косметичних засобів по догляду за руками, зокрема:

  • для рук крем зволожуючий, це базовий продукт для підтримки здорового вигляду, чудово на щодень, особливо восени, бо містить гліцерин, олії, екстракти алое вера;
  • щільні живильні креми, які глибоко проникають у шкіру мають щільну текстуру, тому оптимальний варіант для власників сухої, пошкодженої шкіри;
  • захисні креми особливо актуальні влітку та взимку, адже захищають від УФ-променів, морозу, вітру. Чудово запобігають трісканню шкіри чи її пошкодженню від різних погодних умов;
  • антивікові креми підійдуть для людей 35-40+, у цей час шкіра розпочинає втрачати пружність, вона піддається утворенню плям, зморшок. Як правило, такі засоби мають у складі колаген, ретинол чи гіалуронову кислоту, які ефективні при ознаках старіння;
  • креми для чутливої шкіри підійдуть для тих, хто схильний до алергічних реакцій чи має дерматологічні проблеми. Вони містять інгредієнти, що заспокоюють шкіру, при цьому захищають і живлять її.

Важливо звертати увагу на склад продукції, наявність, наприклад, натуральних олій - арганової, екстрактів авокадо, сечовини, мигдалю чи трав мають дієвий результат при тривалому застосуванні. Окрім застосування косметики, також важливо уникати тривалого контакту із сонцем, а взимку використовувати рукавички, не допускати переохолодження.

0
репостів
0
репостів