Як взяти позику і, чому можна отримати відмову

Коли потрібні гроші в максимально стислі терміни, не варто засмучуватися. Візьміть мікрозайм на карту Мycredit! Мінімальні строки оформлення позики – одна з основних переваг даної організації. Вона має сайт з максимально простим інтерфейсом., передбачає швидку авторизацію та оперативне зарахування коштів. Фінансові проблеми вирішуються за лічені хвилини.

Мікропозику може отримати будь хто – як 18-річний позичальник, так і пенсіонер. Навіть якщо він не працевлаштований, це не складає проблеми. При цьому клієнт може користуватися можливістю пролонгації величезну кількість разів, якщо буде сплачувати відсотки. І це – чудово! Разом з тим, компанія діє абсолютно прозоро. Вона немає прихованих комісій та не нав’язує додаткових послуг.

Як кредитуватися в МайКредіт

Взяти позику дуже просто й навіть вигідно. Кредитуючись вперше, позичальник отримує гроші на гарних умовах. Насправді вони надаються в користування майже безкоштовно. Це вдала можливість оцінити можливості компанії та переваги співпраці. Скористайтеся кредитним калькулятором, щоб визначитися з сумою позики (для першого разу вона буде дещо обмежена, та згодом зросте). Після цього варто авторизуватися.

Користування особистим кабінетом на MyCredit є абсолютно безкоштовним, проте дуже зручним. В ньому легко відслідковувати нарахування позики та проводити контроль за розрахунками. Заповнивши всю необхідну інформацію, відправте заявку. Її обробка буде автоматичною та триватиме близько 20 хвилин. Сервіс не передбачає додаткових дзвінків до клієнтів. Останні ж цінують його наступні переваги:

  • Відсутність необхідності в наданні довідки про доходи, яка потрібна ледь не кожному банку. Далеко не всі позичальники мають можливість і бажання її надавати.
  • Реальний шанс взяти позику за наявності низького кредитного рейтингу, в тому числі на рефінансування наявної заборгованості.

Щоб кредитуватися в Майкредіт потрібно не більше години. За цей час гроші успішно будуть перераховані на картку. Якщо маєте промокод, скористайтеся ним в процесі, під час оформлення заявки.

Як віддати позику

Найпростіше – розрахуватися через особистий кабінет за допомогою банківської картки. Для цього знадобиться буквально декілька хвилин. Ввести потрібно лише суму, всі реквізити вже є в системі. Додаткові комісії – не передбачені.

Іноді позичальник не має можливості скористатися цим способом. Тоді він робить інакше – використовує термінал. Серед компаній знаходить МайКредіт і вносить на рахунок готівку. Альтернативні варіанти – інтернет-банкінг або каса будь-якого банку.

Кредитування: причини відмови

Більшість позик в MyCredit отримують схвалення, але деяким клієнтам компанія відмовляє. Чому? Найчастіше, через попередню невдалу співпрацю, коли мали місце прострочення. Інший випадок – наявність великої кількості непогашених позик.

Якщо ж ви взяли кредит в МайКредіт, та не можете його вчасно віддати, замовте пролонгацію. Вона може тривати до 30 днів. Щоб нею скористатися, сплатіть відсотки. Є ще один нюанс – 3 пільгові дні після обумовленого строку погашення позики. В цей період пеня не нараховується, тож навіть, якщо ви не встигли розрахуватися вчасно, не біда, є можливість виправити цю ситуацію.

Кредитуйтеся швидко та безпечно з компанією MyCredit, навіть у вихідні дні чи свята. А можете зробити інакше – завітати на сайт https://bystrocash.com.ua/ і вибрати кредитора серед інших мікрофінансових організацій. Існує величезна кількість МФО, тож кожен може обрати позику собі до смаку.

0
репостів
0
репостів