Натуральна сонцезахисна косметика японська - чим же вона хороша?

Захищати шкіру від шкідливого впливу сонця так само важливо, як і дотримуватися здорового способу життя. Він включає не тільки використання одягу у спеку, обмеження часу перебування у час пік під сонцем, а й спеціальних засобів - сонцезахисна косметика та після засмаги. Зокрема, від японських виробників, продукти яких відомі своєю ефективністю та якістю для збереження краси, здоров'я шкіри.

Особливості сонцезахисної японської косметики

Японці відомі своїм прискіпливим ставленням до складників косметики. Це одна із причин чому японські засоби від сонця ефективно працюють і стали популярними далеко за межами Японії. Крім того, ця косметика має свою оцінку захисту - PA від випромінювання сонця, яке найглибше проникає в шкіру UVA. Якщо розглянути японські засоби, то можна помітити маркування PA+, PA++, PA+++, PA++++, яке відповідно означає захист від найнижчого до найвищого.

Чому саме захист від UVA? А тому, що саме ці промені можуть проникати і через скло, в через хмари, збільшуючи ризик виникнення новоутворень шкіри.

Тож, якщо на японській косметиці є позначення SPF та PA, користувачеві буде легше розрізнити який ступінь захисту від ультрафіолетових променів продукт йому пропонують.

Про інгредієнти та інноваційні підходи

Натуральні інгредієнти, які входять у склад виготовляються з екстрактів рослин, олій є безпечними та не провокують алергічних реакцій, подразнення. Розглянемо японські сонцезахисні креми на прикладі брендів OTOME та Wamiles.

ton otome matiruushiy 500x500OTOME спеціалізується на виготовлені оздоровчої косметики, в тому числі із захистом від сонця. Це високої якості продукти, які поєднують у собі традиційні інгредієнти з Японії та сучасні інноваційні технології. Косметика популярна, як така, що є безпечною для догляду за шкірою та ефективною навіть для чутливої шкіри.

Серед компонентів можна побачити зелений чай, екстракт рису, водоростей, що м'яко доглядають за шкірою, а захист від UVA та UVB перешкоджають виникненню пігментних плям, старіння шкірного покриву.

Крім того, сонцезахисні засоби бренду мають легку текстуру, не залишаючи жирного блиску, липкості і підходить для щоденного використання. Тож, це безпечні, ефективні і натуральні товари для захисту від ультрафіолетового випромінювання.

spf 500x500Японський виробник Wamiles окрім натуральних компонентів, використовує останні досягнення науки для створення продукції. Компанія відома власними розробками та високою ефективністю сонцезахисних продуктів. Наприклад, молочко для захисту має ніжну текстуру, чудово вбирається шкірою та не залишає ефекту "маски" на обличчі, а також не змивається водою.

Інгредієнти з морських водоростей, екстрактів кори та насіння рослин мінімізують виникнення алергії та ніжно доглядають за нею. Шкіра стає зволоженою та надійно захищена від сонця. Крім того, продукти мають антивіковий ефект - підвищують пружність шкіри, її еластичність, зменшують зморшки. Комплексний підхід у догляді та використання ряду продуктів виробника забезпечать кращий догляд.

Таким чином, обираючи японську сонцезахисну косметику, можна розраховувати на високу якість продукції, адже її виготовляють із натуральних компонентів. Вони ефективно захищають від сонячних променів, доглядають за шкірою. Щоб переконатися у цьому - варто хоча б спробувати таку косметику на собі.

0
репостів
0
репостів