Обираємо безпечний самокат для дитини, яким він має бути

Спека та літо - найкраща пора з вітерцем гайнути по парку на самокаті чи провести час біля будинку з друзями. Діти особливо полюбляють самокат razor, адже він мобільний, дуже маневровий та підходить для використання навіть найменших поціновувачів. Це ідеальний варіант, як для дорослих, так і для тих діток, які ще не опанували велосипед. Проте, для кожного віку варто обирати безпечний транспортний засіб.

Як зорієнтуватися у виборі самоката?

Дитячі вироби мають свої критерії безпеки та особливості вибору для кожної вікової категорії. Однак, усі без виключення самокати мають бути:

  • стабільними, тобто мати 2, 4 або 3 колеса;
  • обов'язково мати надійні гальма - ручні чи ножні;
  • з шорсткою поверхнею, аби нога добре фіксувалась на поверхні платформи; 
  • виконані з високоякісного легкого металу, пластику, які не містять токсичних речовин.

Для дітей меншого віку оптимальні моделі з 3, 4 колесами, а також кермом, яке регулюється по висоті. Варто також звернути на обмеження по вазі, а також наявності додаткових аксесуарів: сидіння, кошика та батьківської ручки (для менших). Коли малеча зможе тримати рівновагу, то можна зменшувати кількість коліс до 2, а також збільшувати їх розмір. Останні мають бути виготовлені із гуми чи поліуретану для кращого зчеплення, а також мати вбудовані світлодіодні ліхтарі, аби у темну пору було видно переміщення ТЗ.

628010Майже всі моделі можна складати, однак є й такі, які не складаються, тож варто це врахувати, якщо знадобиться його транспортувати.

Чому варто обрати самокат Razor?

Компанія, яка спеціалізується на виготовленні самокатів Razor - чудовий вибір відповідальних батьків. По-перше, вироби міцні, довговічні та витримують інтенсивну експлуатацію, по-друге, їх конструкція стабільна, а гальмівна система - якісна і, по-третє, більшість складається для зручності зберігання, транспортування.

Виробник пропонує товари для усіх вікових категорій, з різною кількістю шасі та різновидами гальм. Серед популярних моделей є, наприклад:

  • Razor Model A Paradise - для дітей від 5-ти років з яскравим дизайном, 2-ма невеликими поліуретановими колесами з ножним гальмом. Самокат легко складається, регулюється по висоті, компактний та має максимальне навантаження до 70 кг;
  • Razor Flashback Pink - підійде від 8-ми років, має стильний дизайн з вигнутою та шорсткою платформою. Колеса поліуретанові, гальма - ручні. Має максимальне навантаження до 100 кг;
  • Razor A5 Air Black - для любителів надувних коліс. Також підходить для малечі від 8-ми років, має регульоване кермо, ножне гальмо та складну конструкцію. Максимальне навантаження - 100 кг.

628013Крім того, усі самокати виробника легкі - від 2,5 кг, мають прогумовані ручки, добре зафіксоване кермо, яке не розхитується, а також нековзне покриття для безпечності катання. 

Тож, обираючи дитячий самокат варто врахувати не тільки вік дитини, а й її вагу, вагу транспортного засобу, особливості конструкції. Він має бути виконаний з легких, нетоксичних матеріалів, а загалом це ідеальний варіант, що дозволить будь-якій дитині підготуватися до керування велосипедом.

0
репостів
0
репостів