Як робити вдалі прогнози на спорт: поради новачкам

Спортивні ставки – це популярна азартна гра, в якій ймовірність успіху дуже залежить від умінь та навичок гравця. Тому навіть серед людей, яким зовсім нецікаві розваги в казино, вистачає тих, хто позитивно ставиться до беттингу. Дехто грає просто заради розваги, а дехто намагається на цьому заробити.

Для того, щоб регулярно робити виграшні ставки на спорт, потрібно бути знавцем цієї справи. Звичайно, тематичні портали, такі як Stavochka.com.ua, пропонують відвідувачам купу готових прогнозів, але цього недостатньо. Щоб стабільно отримувати виграші, слід самостійно аналізувати обставини, аби об’єктивно оцінювати імовірність того чи іншого результату гри. Робити це допоможуть прості поради новачкам.

Як частіше вигравати на ставках: основні принципи

Щоб серйозно зайнятися спортивними ставками, насамперед потрібно сконцентруватися на якійсь відносно вузькій галузі. Не варто намагатися охопити декілька видів спорту чи десятки різних турнірів у одній дисципліні. Надавайте перевагу обмеженому числу змагань, які найближчі по часу та цікаві для вас. Наприклад, зосередьтеся на топ-5 футбольних чемпіонатах Європи або на АПЛ та єврокубках.

Обравши для себе основний напрямок руху, варто уважно стежити за всіма новинами, пов’язаними з ним. Адже аналіз інформації – це головний секрет майбутнього успіху. Щоб зробити вдалий прогноз, треба враховувати цілу низку факторів:

  • базову різницю в силі між суперниками;
  • фізичний стан спортсменів чи команд;
  • турнірне значення гри для кожної зі сторін;
  • доступність чи недоступність ключових гравців (травми, дискваліфікації);
  • атмосферу в командах напередодні гри;
  • історію попередніх зустрічей суперників;
  • особливості тактики кожної з команд.

Врахування цих чинників дозволяє зрозуміти, наскільки котирування букмекерських контор відповідають ймовірності того чи іншого результату гри. Таким чином можна знаходити вигідні пропозиції БК та укладати по них виграшні парі. Тематичні сайти типу Ставочка COM UA публікують велику кількість корисних статей, які також допоможуть правильно робити вдалі спортивні прогнози.

Ставки на спорт як розвага – чи реально на них заробити

Завжди варто розуміти, що гра в букмекерських конторах заради розваги та заради заробітку – це фактично два різні заняття. Для того, щоб робити перегляд матчів цікавішим завдяки ставкам, зовсім не обов’язково аналізувати купу інформації. Адже головна мета розваги – розслабити та принести задоволення. Тож, у випадку такого підходу і ставитися до беттингу потрібно відповідно. Не варто розглядати його як джерело доходу та вкладати великі кошти у гонитві за виграшами. Головне – насолоджуватися азартом і вносити на депозити не більше, ніж ви готові втратити без удару по гаманцю.

0
репостів
0
репостів