Фритюрниця професійна

Страви, приготовані у фритюрі улюблені для багатьох відвідувачів громадських закладів, саме тому вони користуються шаленою популярністю. Тому власники багатьох піцерій, кафе та ресторанів купують якісну техніку для приготування крилець, картоплі фрі, запеченого сиру та інших смаколиків. Придбати професійне обладнання онлайн можна, звернувшись до магазину Авалакс.

Різновиди професійних фритюрниць

Перш ніж розглядати особливості цього обладнання варто знати для чого саме використовується прилад. Фритюрниця професійна – це пристрій з великою ванною, в якій можна готувати їжу, занурюючи її у гарячу олію, або масло. Саме завдяки такому методу приготування на продуктах з'являється хрустка скоринка, а їх смак стає насиченішим.

Власники ресторацій, або кав’ярень можуть придбати обладнання таких типів:

  1. Підлогова. Габаритна установка, розрахована для приготування великої кількості страв одразу. Такий прилад встановлюється на підлогу і фіксується за допомогою стійких ніжок. Для зручності приготування у основному відсіку є спеціальне сито, яке можна зняти, щоб злити використану олію і замінити її на свіжу. 
  2. Настільна. Компактна установка, яка встановлюється безпосередньо на робочому столі кухаря. Такий прилад доволі практичний і часто використовується для фаст фудів, оскільки завдяки невеликому розміру, його можна встановити близько до основного місця приготування страв.

Залежно від розмірів виробництва продуктів і навантаженості кухні, можна придбати фритюрниці з одним або двома відсіками (зручно, щоб готувати два вида різних страв одночасно). Також кожна установка комплектується знімною кришкою, що забезпечує додаткову стерильність приладу, коли він перебуває в неробочому стані.

Особливості професійних фритюрниць

Професійне теплове кухонне обладнання стало популярним серед покупців, завдяки унікальним технічним характеристикам:

  • корпус приладу виготовляють з міцної нержавіючої сталі, стійкої до корозій та деформацій;
  • всередині кожного відсіку є сітчастий кошик зі зручною ручкою, який допомагає позбавити продукти від зайвого жиру;
  • в пристроях передбачена функція регулювання температури, яка дозволяє нагрівати олію до 200 градусів Цельсія;
  • обладнання приєднується до електромережі, однак в кожному пристрої наявний запобіжник, який допомагає уникнути поломок у зв'язку зі стрибками напруги;
  • завдяки гумовим вставкам на ніжках, фритюрниця чудово фіксується на столі, або підлозі.

Щодо габаритів приладу – все залежить від моделі, однак власники закладів громадського харчування можуть вибрати будь-який варіант, залежно від об'ємів виробництва і розмірів кухонного приміщення. 

Замовити будь-яку модель професійних фритюрниць можна онлайн в будь-якій кількості (від однієї установки до великих партій). Також за допомогою адресної доставки обладнання привезуть відразу в ресторан і після підключення можна відразу починати користуватись приладом (у кожній коробці є детальна інструкція по експлуатації, а також гарантійний талон).

0
репостів
0
репостів