Робота психолога онлайн – це можливо!

На сьогодні досить багато професій отримує нову форму співробітництва з клієнтами та колегами. Послуги окремих медичних працівників також входять до цього переліку, надаючи можливість суттєво економити час як для пацієнтів, так і для самих спеціалістів. А тому оголошенням типу шукаю роботу психолога онлайн зараз мало кого можна здивувати. Багато фахівців таким чином намагаються самостійно формувати свою базу клієнтів. Однак, для полегшення цього процесу можна скористатися послугами спеціальних платформ, таких як pleso. Вони пропонують набагато зручніший для всіх учасників терапії формат.

Фото Молодая современная женщина в синей пижаме машет рукой во время онлайн-общения со своими коллегами, сидя на полу дома

Особливості роботи психолога онлайн

Зазвичай, подібні компанії запрошують на роботу лише досвідчених спеціалістів з медичною спеціальною освітою, а також тих, хто пройшов додаткові курси за цим напрямком. Вони займаються пошуком клієнтів та організацією комунікативних зв'язків. При цьому, переваг співпраці у такому форматі можна назвати досить багато. Найважливішими з них є наступні:

  • зручний варіант надання послуг пацієнтам — зазвичай це можна робити через особистий кабінет з синхронізацією Google-календаря;
  • відсутність необхідності витрачати час на пошук клієнтів;
  • за всі комунікації та організаційні питання процесу відповідає адміністрація сервісу;
  • постійна технічна підтримка від представників платформи.

До вимог, які найчастіше висуваються до майбутніх працівників, зазвичай відносять наявність освіти та досвіду, вміння працювати з сучасною технікою та мати доступ до мережі Інтернет. 

Напрямки роботи для психолога онлайн

Такий формат взаємодії з психологом підходить практично всім пацієнтам, адже протипоказань для віртуальних консультацій фактично немає. При цьому ефективність терапії ні в чому не поступається очній формі психологічної допомоги. Варто зазначити, що подібний вид діяльності передбачає декілька різних форм реалізації сесій. Це може бути відеоконсультування у режимі реального часу, текстова чи електронна терапія в чатах, а також соціальна мережева терапія через Телеграм, Х (колишній Твіттер), Фейсбук тощо. 

Таким чином, можна відзначити, що онлайн консультування є зручним для обох сторін процесу, залишаючись такою ж повноцінною та доступною формою надання допомоги та підтримки пацієнтів, як і класичний формат. 

0
репостів
0
репостів