Про функціональність та переваги захисних ролетів

rolety img 2 optimizedЗахист будинку, офісу, магазину чи інших приміщень є ключовим у збережені власного майна. Найбільш доцільним та практичним варіантом сьогодні є захисні ролети на вікна та двері, оскільки мають свої переваги та призначаються для різноманітних цілей. Які функції виконують та в чому їх плюси, розкажемо далі.

Основні функції - безпекова, енергозбереження

Виклики сучасного світу змушують споживачів обирати найбільш вигідні варіанти для захисту приміщень з точки зору не тільки безпеки, а й витрат енергоресурсів. В цьому плані захисні ролети на вікна, двері значно виграють, оскільки забезпечують:

  • захист від вторгнення сторонніх осіб - їх важко відкрити чи підняти ззовні, до того ж вони мають достатньо міцну металеву конструкцію;
  • ефективне перешкоджання проникненню світла, ускладнення спостереження ззовні за тим, що відбувається всередині приміщення, забезпечуючи конфіденційність;
  • чудову теплоізоляцію, адже захищають від перегрівання в спеку, а взимку значно зменшують витік тепла, сприяючи економії по витратах в опалювальний період та роботи кондиціонера влітку.

Крім того, ролети чудово захищають меблі, устаткування, інтер'єр від ультрафіолетового випромінювання, впливу прямих променів сонця, а можливість повністю закрити отвори - від різних погодних умов (щільних опадів, сильного вітру, пошкоджень від наслідків негоди), для зменшення шуму, який надходить ззовні. Усе це допомагає отримати комфортне, спокійне середовище всередині.

Які ролети обрати?

Захисні ролети, або як їх ще називають рольставні можуть бути як легкими, так і більш захищеними за рахунок використання товстішого металу. В залежності від того, наскільки міцними вони мають бути для їх виробництва використовують:

  • алюміній - достатньо легкий, міцний, якісний та найбільш поширений матеріал для виготовлення ролет. Вироби з алюмінію чудово захищають від сонця, холоду, забезпечують приватність, вологостійкі та не піддаються корозії;ʼ
  • сталь - надзвичайно міцна, має підвищений рівень безпеки, завдяки чому сторонні особи практично не мають шансів проникнути всередину. Разом із тим, вона важча, має більшу ціну та високу якість.

При виборі рольставнів варто звернути увагу на тип профілю, управління (механічне чи автоматичне), розмір виробу та його колір. Такі ставні будуть чудовою альтернативою застарілим гратам, які не відповідають пожежній безпеці, часто закривають краєвид та можуть бути використані як на підприємстві, так і в приватній оселі - квартирі, будинку.

Сьогодні на ринку представлені вироби від Nikoss, які пропонують не тільки вироблення захисних ролетів, а й монтаж "під ключ" будь-яких їх видів. Тож, аби вибрати оптимальний захист майна, варто розглянути варіант зовнішніх металевих ролетів та врахувати всі плюси, мінуси встановлення.

0
репостів
0
репостів