Поради від ювелірів щодо вибору обручки

обручкаОбручки здавна мали сакральне значення, тож раніше вважалось за краще мати виріб лише із золота. Відмовлялись і від традиційного обміну обручок, "замінників". Проте, на щастя, усе це залишилось позаду, адже сьогодні це не просто статусна річ, а символ кохання. Сьогодні обручка для молодят може бути із золота, срібла та нетрадиційних ювелірних матеріалів. Тож, ювеліри з UkrZoloto радо розповідають, як обрати прикраси по кишені, які б з радістю носили наречені усе життя.

Традиційна чи сучасна?

У шлюбних церемоніях можна зустріти обручки різних варіацій та стилістики, однак зазвичай майстри використовують золото, срібло та інкрустацію дорогоцінним камінням. Також ювеліри охоче прикрашають виріб стразами, емаллю, керамікою чи кришталем, розширюючи асортимент обручок. Тож підібрати під різні вподобання молодих обручки не буде проблемою.

Тут знайдеться рішення як для любителів готики, так і консервативних поглядів, а все завдяки тому, що ювелірні вироби мають різний дизайн, колір, стиль, складність виконання, форму, розмір і, звичайно, вартість.

обручкаКрім того, вже відійшли у минуле стереотипи про:

  • дотримання одного виконання, стилю обручок нареченої та нареченого. Колись обручки неодмінно були однаковими, проте сьогодні можна побачити абсолютно різні вироби у молодят, даючи можливість обрати їх до душі;
  • текстуру виробу, адже сьогодні не обов'язково купувати ідеально гладке рівне кільце. Сьогодні популярні вироби у формі шайби, корони, ланцюжка, даючи можливість підкреслити власний смак, стиль;
  • використання лише жовтого золота. Так, ювеліри UkrZoloto радо пропонують обручки з червоного, білого чи жовтого золота. Популярним є використання різних сплавів з додаванням керамічних вставок, емалі чи інкрустацією дорогоцінним камінням.

За бажанням можна також зробити гравіювання з написами молодят, обітницею чи побажаннями один одному на внутрішній стороні обручок.

Для поціновувачів срібла є вироби монохромні, з родієвим покриттям чи спеціальним чорнінням, тож і тут можна знайти щось цікаве.

На щастя, наразі не існує жодних обмежень для молодят у декорі, металі, стилю чи кольорі обручок. Є величезний асортимент продукції на різний смак та гаманець, тож можливість підібрати щось під себе однозначно є. В Укрзолото наречені можуть переглянути актуальні колекції ювелірних прикрас, а консультанти - підібрати обручки до смаку, щоб їх свято тривало усе життя.

0
репостів
0
репостів