Обладнання для м'ясопереробки

Сировина і продукт, одержаний наприкінці технологічного процесу, тісно пов'язані. Щоб отримати необхідну продукцію, потрібно пройти такі стадії:

  1.  Санітарна перевірка м'яса. Наприкінці видається висновок, що засвідчує якість обумовленого продукту. Далі відбувається його доставка в переробний цех.
  2. Розморожування і оброблення туші.
  3. Сортування м'яса за типом (для продажу, на шинку, ковбасу тощо).
  4. Виконання переробки для виробництва готового продукту (проварювання, копчення, «дозрівання» фаршу, засолювання).

Процес м'ясопереробки досить складний і вимагає підвищеної уваги до деталей. Витрати часу на працю та тривалість виробництва продукції залежать від застосовуваного обладнання. 

6458b91de8596.png

Що використовується під час м'ясопереробки?

Для переробки м'яса застосовується обладнання, яке задіюється на різних етапах технологічного процесу: подрібнення, змішування, набивання, формування тощо. Такі пристрої користуються попитом серед:

  • фермерських господарств, які займаються виробництвом готової харчової продукції;
  • ковбасних цехів;
  • закладів громадського харчування: кафе, ресторанів, їдалень, професійних кухонь;
  • м'ясокомбінатів;
  • м'ясних торгових павільйонів у магазинах, супермаркетах, на ринках.

У каталозі від Rozfood представлено різні типи обладнання, які можуть поліпшити процес м'ясопереробки: вакуумні масажери, фаршемішалки, варильні та харчоварильні котли, а також багато іншого: https://rozfood.net/ru/c/meat-processing/

6458b91e105cd.png

Асортимент обладнання для переробки м'яса

Компанія Rozfood пропонує купити техніку для м'ясопереробки, яка характеризується надійністю і відповідає європейським стандартам якості.

Кожен з типів пристроїв націлений на безперебійне виробництво, ефективну роботу, і підвищення продуктивності рівня підприємства з переробки м'яса. Обладнання супроводжується сертифікатами проведених перевірок і відповідною технічною документацією. Завдяки високоточним механізмам і якісно підібраним деталям, такі машини прості в експлуатації та надійні в роботі.

Компанія Rozfood дає можливість кожному власнику підприємства харчової промисловості купити потрібну апаратуру за прийнятною ціною з доставкою в будь-яке місто України. Ми цінуємо співпрацю з кожним клієнтом і пропонуємо нове обладнання для різних цільових завдань з м'ясопереробки.

Працювати з нами вигідно з низки причин. Крім перевірених машин, які ефективно справляються з процесом переробки м'яса, Rozfood пропонує їхню купівлю за найкращими цінами. З будь-яких питань і отримання додаткової інформації можна зв'язатися з нашим консультантом. Фахівець розповість про правильне використання обладнання, як оформити на нього замовлення, і проконсультує про співпрацю з нашою компанією.

0
репостів
0
репостів