5 причин придбати побутовий кондиціонер Sensei

1334515Часто, обираючи кліматичну техніку, ми свій вибір робимо відносно конкретного бренду. Виробник, який роками вибудовував довірливі відносини з клієнтами, пропонував якісну продукцію за оптимальну ціну - японська компанія Sensei. Її побутові кондиціонери https://stylus.ua/kondicionery/proizvoditel:sensei/, завдяки широкій лінійці, надійності виробів та їх ефективності у будь-яку пору року популярні у більш як 150 країнах світу. Чому варто купувати та які основні переваги, розкажемо далі.

1. Різноманіття побутових кондиціонерів

Компанія Sensei пропонує широкий асортимент побутових кондиціонерів, що дозволяє знайти оптимальне рішення для будь-якого приміщення, наприклад:

  1. Настінні кондиціонери - найбільш поширені моделі, які зазвичай монтуються на стіні в приміщенні. Виробник пропонує широкий вибір настінних кондиціонерів різної потужності, класу енергоефективності та дизайну.

  2. Касетні кондиціонери зазвичай встановлюються у підвісні стелі та розроблені для охолодження великих приміщень. Sensei пропонує касетні кондиціонери з потужністю від 5 до 17 кВт.

  3. Канальні кондиціонери з монтажем в підлозі та призначені для централізованого охолодження або опалення приміщень. Компанія пропонує канальні кондиціонери з потужністю від 5 до 17 кВт.

Крім того, Sensei пропонує різноманітні моделі побутових кондиціонерів з різними функціями, такими як інтелектуальне управління, вбудовані фільтри, дистанційне керування, таймер, режим турбо тощо.

2. Оптимальні рішення для будь-якого інтер'єру

Виробник має низку серій різної потужності та оригінального дизайну. Це дозволяє вибрати необхідну модель під інтер'єр квартири, будинку чи офісного приміщення. До того ж обладнання просте у встановленні та використанні. Якщо користувач страждає алергією чи має вимоги до функціональності кондиціонера - є можливість підібрати конкретну серію.

3. Високий клас енергоефективності

img 8475 min 1 scaledБільшість моделей Sensei мають клас енергоефективності А+++ або А++, що дозволяє заощаджувати на електриці та знижувати витрати на опалення та охолодження приміщень. Завдяки інверторним моторам можна заощаджувати на оплату електроенергії та користуватись обладнанням довгі роки. Як правило, такі кондиціонери можуть охолоджувати приміщення та ефективно нагрівати його у холод.

4. Наявність інтелектуального управління

Щоб ефективно керувати системою охолодження не обов'язково бути завжди вдома чи офісі. Завдяки WIFI-модулю, який є у серіях кондиціонерів Сенсей можна заздалегідь охолодити чи нагріти приміщення до оптимальної температури. Керувати можна через додаток для Android і iOS. Таким чином можна ефективно розпоряджатися витратами електроенергії та не охолоджувати повітря тоді, коли немає потреби.

5. Турбота про здоров'я

Більшість моделей Sensei мають вбудовані фільтри, які забезпечують високий рівень очищення повітря, знижуючи кількість шкідливих речовин та алергенів. У кондиціонерах встановлені антибактеріальні фільтри, які затримують часточки пилу, вірусів, бактерій, дезактивуючи їх. Є також антибактеріальне покриття, що дозволяє вбивати хвороботворні мікроорганізми зі стерилізуючими властивостями.

Побутові кондиціонери Sensei - це високоякісні, ефективні та інноваційні пристрої, які забезпечують комфортну температуру в будь-який час року. Крім того, компанія пропонує різноманітні моделі виробів з різними функціями, такими як інтелектуальне управління, вбудовані фільтри, дистанційне керування, таймер, режим турбо тощо - усе для зручного використання та створення сприйнятливих умов проживання та праці.

0
репостів
0
репостів