Мотоекіпіровка - надійний захист для мотогонщика

Багато людей в пошуку «гарячих» відчуттів вирішують сісти за кермо мотоцикла. Однак, важливо завжди пам’ятати: ніякі емоції не варті здоров’я. Тому ні в якому разі не слід нехтувати власною безпекою та прагнути комусь щось доказувати. Сідаючи за руль швидкісного транспортного засобу рекомендується думати про себе та ближніх.

мотоштани

І звісно, ж належна мотокеіпіровка – це незамінний атрибут швидкої їзди. Експерти Мотостайл стверджують, що професійний одяг здатний захистити тіло і голову від нікому непотрібних справ. Про свою безпеку варто пам’ятати завжди.

Мотоекіпуравання – особливості вибору

При виборі одягу спеціального призначення не варто керуватися модними трендами. Сучасна екіпіровка – це поєднання інноваційних матеріалів, технік і стилю. При виборі засобів захисту варто врахувати тип і потужність байку та стиль водіння. Сучасний ринок не диктує ніяких обмежень щодо вибору. На віртуальній вітрині представлено безліч варіацій кольорів і візерунків, здатних задовольнити любі індивідуальні уподобання.

Давно вже канули в літа ті поняття, що мотоекіпіровка – це незручний та негарний одяг. На офіційному сайті представлений комфортний одяг як в яскравій, так і в пастельній палітрі. Дизайнери щодня працюють над тим, щоб задовольнити бажання мужніх чоловіків та чарівних жінок.

Що ж саме потрібно мати, щоб безпечно кататися на улюбленому «коні»?. Професіонали радять придбати:

  • Шолом для захисту голови;
  • Рукавички, які дарують відчуття впевненості та запобігають сковзання рук з руля;
  • Куртка, штани чи комбінезон, яка захистять тіло;
  • Шкіряне взуття з захисними накладками, для захисту ніг;

Цікаво, що мотоекіпіровка для прекрасної статі і чоловіків однакова. Головно відмінність – це розмір.

Як вибрати одяг

Звісно мотоекіпіровку неможливо купити в класичному магазині. Навіть якщо продавець такого площадки запевнить в тому, що речі дуже якісні і надійні, від такого вибору варто відмовитися. А от від замовлення одягу в спеціалізованому салоні ні при яких обставинах не варто. Однак, варто пам’ятати, що як жіноча, так і чоловіча екіпіровка повинна ідеально підходити за розміром і повністю захищати поперек і шию. Інноваційні куртка, комбінезон та взуття мають невелику вагу і ні в якому разі не сковують свободу рухів.

мотокуртка

Залишалися запитання? Задати їх варто професійним менеджерам Motostyle, які з задоволенням допоможуть підібрати «надійну і правильну» мотоекіпіровку.

0
репостів
0
репостів