Доставка товарів з Польщі

Між Україною та Польщею довгий час відбувається дуже тісна співпраця, особливо після запровадження безвізового режиму для українців. Багато наших співвітчизників проживають у сусідській країні чи мають там родичів та друзів. Доставка з вантажів з Польщі https://www.mak-trans.com/ua/services/transportation-to-europe/poland дуже актуальна на сьогоднішній день. У цій статті ми обговоримо всі аспекти цього процесу.

доставка з вантажів з Польщі

Особливості

На сьогоднішній день Польща є одним із головних транспортно-логістичних центрів Європи, який з'єднує два коридори, значущі для світової економіки. Плюс до всього, в цій країні одна з економік, що найшвидше зростають, серед усіх країн ЄС. Доставка з Польщі – це зручне рішення для тих, кому потрібно поставити певний обсяг вантажу в потрібний термін в Україну. Компанія «Мак-Транс» вже багато років супроводжує своїх клієнтів на всіх етапах вантажоперевезень: завантаження, розвантаження, оформлення документів та вирішення інших питань. Регулярність маршруту дозволяє робити середню доставку вантажів із Польщі до України від 5 до 10 днів. Цей термін оптимальний, завдяки високій якості обслуговування європейського рівня. Для зручності клієнтів у Польщі розташований транзитний хаб, який дозволяє зберігати вантажі до 3 днів безкоштовно.

Правила перевезення особистих речей

Поговоримо також про особисті речі, які перевозять громадяни України з Польщі. Вони не обкладаються митними платежами та не вимагають декларації та огляду. Але якщо серед особистих речей присутні якісь подарунки та сувеніри, варто врахувати, що їхня вага не повинна перевищувати 50 кг, а вартість – 500 євро. До найпоширеніших речей, які без проблем можна перевозити через польсько-український кордон, відносять:

  • особистий одяг та взуття;
  • предмети особистої гігієни та косметика;
  • прикраси;
  • предмети медичного призначення, важливі для життєдіяльності людини (підтримуючі апарати, інвалідний візок);
  • дитяче приладдя та транспорт;
  • музичні інструменти;
  • техніка;
  • спортивні спорядження, наприклад велосипед;

Що заборонено провозити до Польщі?

Варто пам'ятати, що за спробу нелегального ввезення заборонених товарів на територію Польщі слідує штраф, а іноді навіть заборона на в'їзд до всіх країн ЄС до 5 років. Це правило також стосується при перевищенні дозволеної кількості на певні позиції. При перевезенні товарів з України до Польщі відразу забудьте про молочні та м'ясні продукти, особливо сало. Винятком можуть бути тільки ті продукти, які призначені для годування дитини або домашнього улюбленця, що подорожують з вами. У такому разі вага продуктів із вмістом молока чи м'яса не повинна перевищувати 2 кг. До речі, ознайомтеся також із правилами ввезення домашніх тварин, щоб при перетині кордону не виникало труднощів. До заборонених товарів також відносять зброю, хімічні та токсичні речовини, рідкісні рослини та тварини.

0
репостів
0
репостів