Усі переваги лотереї КЄНО для гравців

5Yrb6vde9fCiDvdYcgTw9295AEWgtfUwSpVGgLilg-oOLWuHB8Qo9q_v1vYoU0T3xT-oklaK-o1N_pZatT2p6VQW6gV__kMzN-hrxhYFWBDFUc1dyTnlofB70l3umjRt24V28JDswzUjd4qyVEUFleY

КЄНО не просто так вважається однією з найпопулярніших лотерей в Україні. В неї грають тисячі людей, які довіряють компанії та бажають виграти джекпот або ж дрібніші грошові призи, вгадуючи виграшні комбінації чисел. Цю гру також називають лотереєю вибору, адже вона дозволяє гравцям самостійно вирішувати, яку кількість номерів вони хочуть вгадати.

Головне купити лотерейний білет перед трансляцією, і це можна зробити безпосередньо на сайті УНЛ. А в цій статті ми розглянемо детальніше, чому українська національна лотерея Кено така популярна серед сучасних гравців.

Прості та зрозумілі правила гри

Почнемо з найголовнішого, а саме правил гри в лотерею. КЄНО працює за принципом класичної числової лотереї. Тобто ніякої активної діяльності від гравців тут не потрібно. Все, що необхідно для того, аби претендувати на головний приз, це:

  1. Купити лотерейний білет, який коштує всього 15 грн. Ви самі можете обирати потрібну вам кількість лотерейних білетів, пам'ятаючи, що чим більше їх ви придбаєте, тим більшими стають ваші шанси вгадати виграшну комбінацію, адже ви зможете спробувати відразу кілька різних чисел.
  2. Дочекатися онлайн-трансляції, яка проводиться на щоденній основі ввечері на телеканалі Київ ТВ, на сайті УНЛ, а також на YouTube каналі. Під час розіграшу в прямому ефірі з лототрона випадають кульки з відповідними номерами. Якщо числа, які випали з лототрона, відповідають тим, що ви вказали в лотерейному білеті, ви можете виграти гроші. Чим більше номерів вгадано, тим більшу суму отримує гравець.

Великі виграші

Гравці, які вгадали всі 10 номерів, забирають джекпот, який станом на сьогодні складає 12 мільйонів гривень. Він може бути більшим або меншим – остаточна сума залежатиме від кількості людей, що придбали лотерейні білети.

Тобто лотерея КЄНО пропонує один з найбільших джекпотів в Україні й поступається хіба що Супер Лото. Інші грошові призи також є суттєвими. Наприклад, гравці, які вгадають 7 номерів з обраних 7, можуть забрати 60 000 грн.

Найменша сума, яку дозволяє виграти лотерея КЄНО, складає 20-30 грн. Це також цілком непогано, адже виграш покриває вартість лотерейного білета.

Чесність та безпека для кожного

Коли мова заходить про розіграші грошей, особовий таких великих сум, як мільйони гривень, потрібно обирати компанію, яка вирізняється надійністю та гарантує безпеку всім гравцям. І Українська національна лотерея, яка проводить КЄНО, є саме такою компанією, адже вона має усі необхідні ліцензії, які підтверджують легальність її роботи.

Ліцензії видаються Міністерством фінансів України після ретельної перевірки лотерей. Тобто ви можете бути впевненими, що точно отримаєте виграну суму, якою б вона не була.

Просте виведення виграшу

Отже, ви купити лотерейний білет, вгадали виграшні комбінації та отримали джекпот або ж меншу суму, яку хочете вивести на свій рахунок. Як це можна зробити? 

КЄНО пропонує відразу кілька варіантів виведення виграшу. Найпопулярніший та особливо актуальний для дрібних та середніх сум – виведення коштів безпосередньо через сайт УНЛ. Це можна зробити, вказавши реквізити вашої банківської карти, на яку й буде здійснено грошовий переказ.

Джекпот та великі суми можна забрати в офісі УНЛ. Також грошові призи можна отримати:

  • в додатку;
  • у роздрібних точках продажу лотерейних білетів;
  • на мобільний телефон як поповнення рахунку.

КЄНО – числова лотерея з давньою історією та простими зрозумілими правилами. Головне – купити білет та обрати кількість номерів для гри та конкретні числа, які на вашу думку принесуть вам удачу та джекпот.

0
репостів
0
репостів