Покупки на Амазон: вигідний онлайн-шопінг доступний в Україні

З моменту відкриття у 1994 році Amazon значно трансформувався. Якщо раніше він базувався в гаражі Джеффа Безоса, який є засновником магазину, то на даний момент цей маркетплейс представляє собою величезний склад, на якому працюють тисячі людей.

На сайті Amazon можна купити практично все. І для цього необов’язково проживати в Америці. Швидка доставка з Амазону в Україну можлива, якщо її організацією займаються професіонали. Наприклад, у спеціалістів EasyXpress перевезення займає максимум 4–9 робочих днів.

amazon

Складнощі покупок для українців

Amazon – великий маркетплейс, який доставляє товари до багатьох країн. Однак Україна в їх перелік не входить. В цьому найбільша складність для тих, кого цікавить шопінг на Amazon. Але і цю проблему можна вирішити.

Щоб здійснити покупки, українцям необхідно дотримуватися такого алгоритму:

  1. Зареєструватися на офіційному сайті Amazon (це безкоштовно). Важливо заповнювати реєстраційну форму англійською мовою.
  2. Вказати актуальні дані в особистому кабінеті. При цьому потрібно ввести номер карти та адресу.
  3. Додати товари в корзину, оплатити їх.

Проблема полягає в тому, що офіційно, згідно з політикою сайту, посилки не доставляють в Україну. Відповідно, адреса буде неактуальна, тому що її не прийме система. Щоб оформити замовлення, в особистому кабінеті потрібно вводити дані для доставки в Америці.

Безкоштовно отримати адресу в Сполучених Штатах, на яку будуть надходити посилки, можна в компанії EasyXpress. Для цього достатньо зареєструватися на сайті, перейти до особистого кабінету, скопіювати дані та додати їх на сайт Amazon. Далі можна робити будь-які покупки в онлайн-гіпермаркеті.

amazon 1

Подальше транспортування посилок в Україну

Після того, як замовлення надходять на американську адресу, їх доставкою займаються спеціалісти EasyXpress. Співпраця з професіоналами має значні переваги:

  • склад компанії розташований в безподатковому штаті Делавер. Це дозволяє клієнтам заощаджувати на покупках 7– 8 %;
  • доставку товарів із США EasyXpress здійснює на регулярній основі, тому спеціалісти компанії знають всі нюанси роботи маркетплейсів та особливості перевезення вантажів, відповідно послуги надаються швидко та якісно;
  • перепакування посилок здійснюється безкоштовно. Це дозволяє зменшити вагу та об’єм посилок;
  • служба підтримки завжди допомагає клієнтам у вирішенні будь-яких питань;
  • наявні додаткові послуги і т. д.

Вартість доставки посилки вагою 1 кг авіаційним транспортом складає $8,95, морським – $4,99. Мінімальна вага – 300 грам.

Перевезення замовлень клієнтів EasyXpress здійснюється до головного офісу, який розташований в Києві. Однак можливе подальше транспортування в інші населені пункти компанією Нова Пошта.

0
репостів
0
репостів