Житло у передмісті столиці – вдале вирішення житлової проблеми

В якийсь момент життя, перед кожною сім’єю постає питання купівлі власного житла. Адже коли формується молода родина, хочеться жити самостійно і будувати власний побут у затишній квартирі, навіть якщо і невеликій – за те своїй. Як грамотно підійти до вирішення житлової проблеми? Давайте спробуємо розібратися разом у даній статті.

zJucwtiRXS09USuhhT8jjwQipRF7BJiM4cWCIzNgJ14yHbMJwkwW4lXBkKLFNuk2Bvwqamamvz-6ZGZnElN-BAonVE7nEAp6cL5CqJ1AuUfUdwYB3IK7G-2_pLCXRVoB0YpmsSdp_3chQwkZtaCVPQ8

Основна проблема, що виникає майже в кожній молодій родині перед купівлею власного житла – це ціни на нерухомість. Маємо декілька ідей для вирішення цього питання:

  1. Більшість родин розглядає для себе життя тільки в столиці. Існує розповсюджена думка, що мати власну квартиру в Києві це не тільки престижно, а й дуже зручно. Адже в столиці все необхідне знаходиться поруч. Проте, це хибне судження. Недарма великі міста асоціюють з мурашниками – всюди черги, затори на дорогах, скажений трафік. Додамо до цього метушню, шум та загазованість мегаполісу – і перспектива життя в столиці вже не здається такою чудовою. Та й ціни на нерухомість в Києві немалі. Інша справа – передмістя. До прикладу, Ірпінь – це невеличке місто всього в 15-ти хвилинах їзди від столиці. Тут є все для комфортного життя молодої родини: розвинена інфраструктура, де є все необхідне для життя, величезна кількість парків та скверів для довгих сімейних прогулянок, і все це на свіжому повітрі, адже Ірпінь знаходиться в оточенні соснових лісів. А найголовніше– це помірні ціни на квартири під Києвом. При цьому якість новобудов ні на один пункт не поступається столичним.
  2. Друге. Розглядайте варіанти житла не тільки в готових житлових комплексах, а й у будинках, що знаходяться на етапі будівництва. Це може значно заощадити ваш бюджет. Адже, ні для кого не секрет, що чим ближче строк здачі будинку в експлуатацію, тим дорожчим стає кожен квадратний метр майбутньої квартири в новобудові.
  3. Наступне, що може стати вам в нагоді для збереження власного капіталу – це якнайшвидша купівля житла. Звучить дивно, чи не так? Зараз появнимо. Квартира в новобудові – це, в першу чергу, інвестиція. А, як відомо, вартість гарного активу не може бути сталою, вона постійно зростає. Тож, з кожним разом, коли ви відкладаєте купівлю квартири – ви вже втрачаєте кошти. А що ж робити, якщо збережень не вистачає на те житло, про яке ви мрієте? Рекомендуємо придивитися до державних програм кредитування або до розтермінування, що пропонує більшість забудовників. 

Купити квартиру в місті Ірпінь ви можете в Будівельній Групі Синергія. Це один із найбільших та найвідоміших забудовників, що займається зведенням будинків в Київській області з 2010 року, та має в своєму портфелі вже 10 проєктів. Будівельна Група Синергія – це девелоперська компанія повного циклу, яка веде всі свої проєкти починаючи від купівлі земельної ділянки під будівництво, і закінчуючи зведенням та обслуговуванням житлового комплексу.

Якщо ваша ідеальна оселя – це затишна квартира в стильній новобудові поруч з парком та лісом, де в межах пішої прогулянки ви знайдете все необхідне для комфортного життя ( від аптек та супермаркетів до спортзалів, ресторанів та дитячих розвиваючих гуртків), рекомендуємо звернути свою увагу на ЖК Сіті Парк. Впевнені, що саме в цьому житловому комплексі ви зможете знайти свою ідеальну квартиру мрії.

0
репостів
0
репостів