Великий та м'який: кому варто подарувати плюшевого ведмедя

200 1Історія плюшевого ведмедика сягає майже 100-річного віку. Він завжди асоційовувався з дитинством і був у попиті, як серед хлопчиків так і дівчаток. Сьогодні, коли ведмеді плюшеві вручають як подарунок, то ніби дарують частинку свого серця особливій людині чи члену родини. Незалежно від того, людині 1 рік чи 100, вона завжди буде радіти, отримавши власного великого м'якого ведмедя.

Причини придбати плюшевого ведмедя

Великими такі іграшки вважаються від розміру 80 см і більше, тож рішення придбати велику іграшку має бути зваженим, аби було де її розмістити і порадувати обновкою рідних.

Так, плюшеві ведмедики 2 метри це гарна нагода:

  • освідчитись у коханні та сказати "я тебе люблю". Їх можна подарувати коханій дівчині чи своєму єдиному, купивши пухнастого звіра у натуральну величину. Це унікальний спосіб зробити презент на День народження, ювілей, народження дитини чи для освідчення. Обійняти його буде так само просто, якщо поруч не буде людини, яка його подарувала;
  • організувати велику фотосесію дитини чи усієї сім'ї. Це можуть вийти чудові листівки, фотоальбом на згадку чи для профілю у соцмережі. Такі фото завжди милі, а організація фотосесії з дітьми - чудова нагода спостерігати за тим, як діти ростуть;
  • знайти нового друга, якого можна обійняти, читаючи книгу, переглядаючи фільм. Завдяки м'якому матеріалу, який не збивається, з ним можна пережити тугу за рідним домом, або ж самотніми довгими вечорами;
  • презентувати гігантський подарунок, наприклад, купити панду іграшку та здивувати оточуючих для пам'яті на довгі роки. Він завжди буде поряд та зможе стати справжнім членом родини.

Чи безпечні плюшеві іграшки для дітей?

Для дітей з вибором розміру великих ведмедів потрібно поставитись серйозно, адже для маленьких дітей завеликі іграшки можуть бути небезпечними. Тоді варто звернути увагу на плюшевих ведмедиків не більше 80 см у висоту, для старших дітей Big Mishki пропонують іграшки на 100, 140 см, а от для старших і дорослих оптимально будуть - 160, 180, 200 см заввишки.

Що стосується матеріалів, то виробник використовує лише безпечні для здоров'я тканини та гіпоалергенний наповнювач. З дрібних деталей - ніс та очі ведмедика, але вони надійно закріплені, а під наглядом дорослих їх буде важко проковтнути. Надійність виробу забезпечує якісна фурнітура та майстерність виконання. Доступні різні кольорові гами: коричневий, фіолетовий, білий, бежевий, рудий, чорний, шоколадний, рожевий, сірий чи червоний.

photo 2021 03 30 134 2 585x787Окрім ведмедиків, також можна розглянути варіанти презенту великих зайчиків чи сердечок.

Тож, великі ведмедики можна сміливо дарувати як дорослим, так і дітям, адже вони неабияк захоплюють своїми розмірами та м'якістю. Завдяки широкому асортименту, є можливість обрати іграшки різних розмірів, кольору та типу. Більше обіймів, тепла та любові є змога проявити через дарування великих іграшок від компанії Big Mishki.

0
репостів
0
репостів