Особливості .NET розробки ПЗ для бізнесу

1 1Компанія Microsoft, як найбільший у світі виробник програмного забезпечення, вважається засновником програмної платформи .NET Framework. Саме вона чудово підходить для різних мов програмування, створення ПЗ, яке можна відкрити через браузер та веб-сервісів. Це можливо завдяки складової платформи - технології ASP.NET, яка розвинулась зі старішої Microsoft ASP.

Поштовхом до створення платформи .NET Framework від американської компанії Microsoft у свій час стала неабияка популярність платформи Java. Тож, ASP.NET стала прекрасною альтернативою, де можна використовувати майже будь-які мови програмування та базується на Common Language Runtime. Виконавці можуть писати коди для ASP.NET навіть тою мовою, яка входить до NET Framework, наприклад, JScript .NET, C# або ж які можна встановити додаткові IronPython, Haskell, PHP тощо.

Зокрема, команда спеціалістів NIXSolutions створює IT-проекти на основі саме .NET розробки, а більше деталей про співпрацю тут. Дуже часто зайнятих у цій сфері фахівців визначають, як .NET-програмістів, здатних працювати на будь-якій мові програмування, однак це не зовсім так.

Переваги застосування ASP.NET для корпоративних цілей

  1. Завдяки скомпільованому коду, є можливість значно швидше виконувати завдання та опрацьовувати баги ще на стадії розробки.
  2. Збільшений набір одиниць управління та класів дозволяє пришвидшити розробку.
  3. Кеш можна зберігати як усією сторінки, так і окремих частин, даних, які використовуються.
  4. Розширення ASP.NET AJAX, а також можливість поділу бізнес-логіки, візуалу на окремі файли, виділення найбільш використовуваних елементів, таких як, меню ресурсу.
  5.  Наявність CRUD-операцій, та можливість створення веб-додатків на основі шаблонів ASP.NET MVC Framework.

Відгуки про співпрацю з NIXSolutions дають підстави вважати, що .NET дуже поширений серед корпоративних замовників для розробки програмних продуктів внутрішнього користування. Попри те, що веб-розробки зустрічаються досить рідко, команда спеціалістів створює висококласне ПЗ, а також послуги IT-консалтингу, техпідтримку та бізнес-аналізу.

Чому варто звернутись до NIX?

Команда пропонує створення готових IT-продуктів для крупних компаній у різних куточках світу, зокрема, США та країн Азії, Європи. Налічує понад 3000 спеціалістів:

  • розробників;
  • тестувальників;
  • аналітиків;
  • проект-менеджерів;
  • менеджерів з продажу тощо.

За плечами фахівців більше 5000 реалізованих проектів, які входять у список Fortune 500. Команда спеціалістів - одні з кращих розробників за версією The Manifest, Clutch і Mobile App Daily, а також серед розробників ПЗ США.

Завдяки вмінню розробляти найкращі додатки для iOS та Android, NIXSolutions входить у Топ-50 розробників мобільних додатків. Тож, якщо використовувати .NET програмну технологію, то лише з тими, кому варто довіряти для створення як звичайних програм, так і для веб-застосунків та додатків.

0
репостів
0
репостів