Де придбати тату машинку? Пропозиція від магазину PmTaty

Ключовим обладнанням, що використовується в салонах та студіях краси перманентного макіяжу, є так звана тату-машинка. Цей інструмент, що з'явився у світі краси в 20-х роках минулого століття, сьогодні представлений користувачам у різних модифікаціях. Суть його роботи полягає у впровадженні в шари шкіри спеціального пігменту, що фарбує, при цьому в процесі разом з тату-машинкою використовується витратний матеріал у вигляді найтонших голок.

Цей пристрій можна вважати справжнім помічником майстра. Адже, по суті, воно має не просто відповідати стилю малювання, а й доповнювати його. Правильно підібрана машинка не заважає, а допомагає створювати шедеври на шкірі.

тату машинки

Які бувають тату машинки?

Тату машинки можна купити в різних видах і форматах. Перш ніж приступати до підбору потрібної моделі, слід добре розбиратися в стилі роботи таких пристроїв. При цьому потрібно знати, що будь-яка така машинка повинна бути повністю безпечною для клієнта та майстра, не створювати великого шуму та вібрацій та доставляти мінімальний дискомфорт у плані болючих відчуттів. Також не менш важливою є загальна вага приладу.
З погляду принципу роботи весь сегмент цієї продукції прийнято розділяти на два класи – індукційні та роторні. Перший варіант виробів приводиться у дію з допомогою електромагніта. Рухи бойка передаються голці, яка завдає пігменту. У свою чергу, індукційні пристрої мають на увазі такі моделі:

  • лайнери – контурні варіанти, що працюють дуже швидко, завдяки чому фарба лягає рівною лінією та не розпливається; зафарбовування ділянок шкіри за їх допомогою не рекомендовані;
  • Шейдери - машинки, що працюють по сегментах шкірних покривів, вони забезпечують розтікання пігменту в підшкірному шарі та формування рівномірного колірного поля.

Роторні вироби - це принципово новий тип обладнання, що відрізняється легкістю, потужністю та здатністю працювати на високих оборотах. Зусилля, що витрачаються в них для введення та виведення голки у роторах – однакові. Рухи не ударні, а характеризуються монотонністю та віддалено нагадують шов на швейній машинці. Здебільшого такі пристрої універсальні – при певній вправності та оптимальному налаштуванні вони цілком підійдуть для будь-яких цілей. Серед найчастіше використовуваних майстрами модифікацій можна назвати:

  • Slider – своєрідні «крутилки» із санками;
  • Pen - вироби, що нагадують звичайну ручку;
  • Машини з безколекторними моторами - працюють на наднизьких оборотах.

Як показує практика, популярністю у професіоналів користуються машинки-ручки. Ці вироби містять закритий корпус, що не допускає поломки двигуна та інших робочих вузлів. Вони універсальні, легкі за вагою та досить багатофункціональні. Один такий пристрій може замінити кілька інших приладів, що дуже важливо в умовах невеликих салонів краси.

машинка для тату

Де придбати якісні тату машинки?

Онлайн магазин ПМтату забезпечує унікальну можливість підібрати та купити тату машинки Київ новачкам у сфері бьюті індустрії, а також тим, хто хоче поповнити чи оновити свій арсенал інструментів. Інтернет-майданчик пропонує апарати, машинки та обладнання для перманентного макіяжу від надійних та перевірених часом торгових марок.

Крім того, до списку каталогу магазину PMtaty https://pmtaty.com.ua/ua/ входять також пристрої у вигляді лазерів для видалення татуажу та необхідні комплектуючі для обладнання. У переліку пропозицій – у тому числі, і голки та модулі для татуажу, пігменти, що фарбують відмінної якості, препарати для анестезії по шкірі та доглядовий матеріал.

0
репостів
0
репостів