Переваги лікування у клініках Ізраїлю

meditsina v izraile besplatnaya i platnayaСеред усіх країн Близького Сходу лише Ізраїль може похвалитись першістю у медичному туризмі. Зумовлено це не тільки послугами кваліфікованих лікарів, а й потужним високотехнічним оснащенням, які у сукупності дозволяють приймати велику кількість пацієнтів та надавати якісну медичну допомогу. Чому варто обирати Ізраїль та що потрібно знати про систему охорони здоров'я цієї країни, читайте далі.

Чим підкорює ізраїльська медицина?

Приїжджати на лікування до Ізраїлю вважається найбільшим везінням та перевагою, адже сюди їдуть не тільки пацієнти з Європи, Сходу, а й з Америки. Зумовлено це такими факторами як:

  • якістю обслуговування, де у https://ichilovtop.com є постійний супровід, проживання в люкс умовах та надання послуг кращих лікарів;
  • оснащенням лікарень та приватних клінік;
  • високою кваліфікацією спеціалістів, які мають відмінну репутацію та відоме у колах ім'я;
  • застосування найновіших методик лікування та діагностики.

Попри достатньо невелике населення країни - 7 мільйонів жителів, щорічно Ізраїль приймає 3 мільйони туристів зі всього світу. Значна їх частина - люди, які приїжджають до місцевих клінік на лікування та діагностику. З них більш як 70 це сучасні лікувальні заклади світового рівня, що є абсолютним рекордом, враховуючи чисельність населення країни.

Крім того, такому успіху завдячують і державі, яка вкладає 10 відсотків ВВП у розвиток медицини Ізраїлю. Це найбільший показник у всьому світі. Саме тому часто можна чути про нові медичні наукові відкриття з цієї країни та патентування на нове спеціалізоване обладнання.

Також тут жорсткий підхід до медичної освіти, надання кваліфікації та спеціалізації. Ізраїльські лікарі зобов'язані проходити навчання на базі найбільших інститутів, медичних закладів світу, аби отримати сертифікати міжнародного зразка.

Що входить у пакет лікувальних послуг?

Попри лідерство у медицині, ціни на послуги у порівняні із розвиненими країнами досить помірні та доступні. Завдяки державній підтримці та низці програм, які дозволяють купувати найновіше медичне обладнання, туристи та мешканці Ізраїлю можуть отримувати послуги з діагностики та лікування повною мірою не "за усі гроші світу". Також, як правило, пацієнти у цій країні отримують увесь спектр послуг, такі як:

  • консультація адміністратора клініки та лікаря кол-центру;
  • допомога у виборі спеціаліста;
  • створення схеми медичної програми;
  • повний супровід в Ізраїлі, в тому числі бронювання квитків та житла;
  • консультація професорів;
  • проведення діагностики та уточнення діагнозу;
  • вибір тактики лікування та призначення процедур.

Таким чином, обираючи Ізраїль для медичного туризму, пацієнти отримають не тільки висококваліфіковану допомогу, якісні послуги, а й доступну вартість діагностики та лікування. Завдяки переліченим перевагам стає зрозуміло, чому настільки популярною є ізраїльська медицина.

0
репостів
0
репостів