Проектування та монтаж вентиляційних систем у Шепетівці та Хмельницькій області

montaczh sistem ventilyaciiУ наш час, у зв'язку з подорожчанням тепло- та електросистем, стоїть питання організації правильної вентиляції з мінімальними витратами енергоносіїв. Одним із варіантів розв'язання цієї задачі є встановлення децентралізованих систем зі збереження тепла та прохолоди. Сучасний і практичний спосіб створення комфортного мікроклімату та необхідного повітряного обміну в будівлях - це система припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією тепла.

Ефективність застосування вентиляційних систем

Рекуператори тепла зараз широко розповсюджені в централізованих припливно-витяжних системах вентиляції. Їх застосовують як у суспільних, так і житлових будівлях.

Вентиляція з рекуперацією - це економія енергії та свіже чисте повітря з оптимальною вологістю, адже людина проводить велику частину свого життя у приміщенні. Мікроклімат у приміщенні та вентиляція будинку є дуже важливими для нашого здоров'я через те, що впливають на здоровий спосіб життя, підвищують працездатність та рівень життєдіяльності.

Рівень вологи нижче 40% призводить до пересихання слизових оболонок, що збільшує ризик виникнення інфекційних захворювань. Доведено, що сухе повітря негативно впливає на функцію очищення дихальних шляхів.

Підтримуваний рівень відносної вологи в приміщенні в діапазоні від 40% до 60%, створює комфортний мікроклімат, а саме:

  • зменшується концентрація пилу в повітрі;
  • активізує захист шкіри від мікробів, що значно зменшує тривалість життя бактерій та вірусів;
  • знижується рівень неприємних запахів та накопичення електростатичних зарядів у приміщенні.

За допомогою рекуператора припливне повітря може підігріватись від 14 до 20 градусів, що на 80% заощаджує витрати на обігрів приміщення.

Де замовити?

Група компаній Vent пропонує керівникам та власникам установ міста Шепетівки та Хмельницької області послуги з проєктування та монтажу вентиляційних систем. Компанія виконує роботи по монтажу вентиляції будь-якої складності. Це може бути як маленьке кафе, так і великі приміщення - ресторану, заводу, школи, лікарні чи торговельного центру.

Послуги зі встановлення вентиляційної системи мають декілька етапів, а саме:

  1. Проведення замірів та проєктування майбутньої системи вентиляції.
  2. Підготовка та виготовлення необхідного обладнання для системи клієнта.
  3. Монтаж вентиляційної системи.
  4. Пусконалагоджувальні роботи.
  5. Здача об’єкта замовнику.

Якщо ви довірите встановлення вентиляції професійним спеціалістам з компанії Vent, вони виконають свою роботу якісно та відносно швидко.
Головний офіс компанії знаходиться за адресою: м. Хмельницький, вул. Кобилянської, 35.

0
репостів
0
репостів