Санаторій Шахтар Трускавець

Повна реконструкція знаменитого санаторію Шахтар на бальнеологічному курорті Трускавець у 2014 році, подарувала йому нову привабливість для відпочивальників середньої цінової категорії. В першу чергу відпочинок та повноцінне бальнеологічне лікування оцінять ті, кому необхідно відновити здоров'я, але при цьому не витратити весь сімейний бюджет за короткий проміжок часу.

Медичний напрямок санаторію

Оновлена медична база санаторію Шахтар дозволяє домогтися кращих результатів в лікуванні безлічі захворювань. Для кращого ефекту необхідно затриматися на курорті на 21 день, щоб пройти повний бальнеологічний курс індивідуально призначений лікарем, після обстеження всього організму. Основними напрямками в лікуванні варто виділити:

  • люди з порушеннями в обміні речовин, з цукровим діабетом;
  • запалення простати та сечового міхура;
  • нормалізація роботи кишковика та шлунка;
  • очищення нирок та сечовивідних шляхів;
  • камені та пісок в підшлунковій залозі.

Важливо: основою лікування виступає мінеральна вода. Приймання всередину, ванни, гідротерапія допомагають одночасно очистити та наповнити організм необхідними мінералами. Додаткове медичне обладнання допомагає домогтися якості лікування, впливаючи на весь організм відразу.

Умови проживання

Три типи номерів для проживання гостей повністю задовольняють їх потреби в комфорті та безпеці. З найвищих поверхів відкривається краєвид на озеро та гірські хребти. Практично всі номери мають індивідуальний вихід на балкон. У зимовий час номери опалюються центральним опаленням. На першому поверсі доступна безкоштовна мережа Wi-Fi, для всіх гостей курорту.

Інфраструктура комплексу

Комплекс повністю самодостатній, він має не тільки житловий, а й лікувальний корпус. Спортивно-оздоровчий комплекс включає басейн, тренажерний зал та сучасну сауну. Заняття спортом ще ніколи не були такими комфортними. Власний бювет мінеральних вод, дитячий майданчик, стоянка для автомобілів. Два невеликих бари для любителів кави та інших напоїв.

Харчування в санаторії Шахтар Трускавець

Сучасна їдальня працює за принципом попереднього замовлення страв. Здійснює повноцінне харчування всіх гостей три рази на добу. Кожен відпочивальник може розраховувати на дієту, яка найкраще відповідає характеру його хвороби та призначеного лікування. Якщо мета приїзду профілактика, їдальня пропонує більш різноманітне харчування гостям.

0
репостів
0
репостів