Як отримати онлайн кредит на банківську карту?

ГрошикСьогодні швидкі кредити - це не міф і не вигадка. Вже сотні тисяч українців переконалися, що можна реально отримувати гроші на нагальні потреби, не виходячи з дому. Так, онлайн кредит як один зі способів отримання екстрених коштів, дозволяє отримати фіксовану суму на будь-яку банківську карту всього за деякий час. Як їх отримати та які є умови, читайте далі.

Умови надання онлайн кредиту

Стандартне отримання займу у відділенні банку часто не тільки відлякує паперовою тяганиною, а й потребує часу. Однак бувають ситуації, коли часу на очікування нема, а гроші потрібні просто тут і зараз. В такому разі допоможе мікрофінансова організація "Грошик", яка надає кредит на карту. Мікрофінансова означає надання невеликої позики на короткий термін під визначені організацією відсотки. Таке кредитування не потребує застави, поручителів, довідок про доходи та охоплює широке коло клієнтів, які часто не можуть отримати кредит у звичайному банку.

Умови надання онлайн позики:

  • позичальник має бути повнолітнім (18+) та мати українське громадянство;
  • наявність актуальної банківської карти;
  • наявність паспорта та ідентифікаційного коду;
  • мінімальний термін кредитування - 7 днів, максимальний - 180;
  • мінімальна сума позики - 500 грн, максимальна - 5000;
  • ставка за день - 2,1%;
  • оформлення кредиту може відбуватися на акційних умовах в індивідуальному порядку.

Що потрібно для оформлення?

Компанія groshik.com дозволяє максимально просто та швидко оформити кредит, адже на сайті є калькулятор, де клієнт одразу може ввести суму, термін її погашення, отримати готові цифри нарахованих відсотків та загальну суму до сплати. Таким чином позичальник одразу може зорієнтуватися на який термін вигідніше брати кредит і яку в результаті суму доведеться сплатити. Тож, щоб оформити кредит у "Грошик" необхідно:

  1. Визначити точну суму кредиту та терміни погашення.
  2. Зареєструватися на сайті.
  3. Надіслати заявку на оформлення.
  4. Дочекатися рішення про надання займу.
  5. Отримати гроші на банківську картку.

Необхідно вводити тільки актуальні дані з активною банківською карткою. Також варто враховувати чи немає за позичальником протермінованих платежів у інших фінустановах. Оскільки будь-яка мікрофінансова установа має досить високі ставки по відсотках, дуже важливо вчасно оплачувати внески по сплаті кредиту. Якщо стається так, що клієнт немає змоги сплатити внесок, йому необхідно звернутися до установи з проханням продовжити термін користування позики або скористатися послугою пролонгації в особистому кабінеті.

Оплата кредиту та надійність

Сплачувати внески по кредитам можна у будь-який зручний спосіб:

  • через особистий кабінет компанії "Грошик";
  • у касі будь-якого банку України по спецільним реквізитам;
  • через термінали, які вказані на ресурсі кредитора.

Надійність та прозорість роботи мікрокредитної організації забезпечується наявністю реєстраційного номера, свідоцтва, ліцензії для надання коштів в позику. Регулювання установи здійснюється Національним банком України. Усі документи зазначено на офіційному сайті установи. 

Таким чином, альтернатива отримання коштів у банку є і це онлайн кредитування.Попри те, що кредитування обмежене по сумі та часу, отримати його можна швидко та без застави. Тож, отримати гроші на нагальні потреби не тільки реально, а й надійно, адже фінансові операції та роботу мікрофінансової установи регулюють державні установи.

0
репостів
0
репостів