Розпилювачі Agroplast: види та призначення

Розпилювачі є найважливішою деталлю в будь-якому обприскувачі. Успіх у вирощуванні культури залежить від якості обприскування, а це якість вже визначається, в першу чергу, правильно підібраними розпилювачами. Іноді навіть застосування ефективних препаратів і використання новітніх технологій обприскування не може дати бажаного результату, якщо встановлені невідповідні розпилювачі. Тому розпилювачі займають важливе місце в системі сільгосптехніки для обробки полів.

Для проведення якісної обробки розпилювачі повинні відповідати наступним вимогам:

  • відхилення витрати робочого розчину одного розпилювача від середньої витрати всіх розпилювачів не повинно перевищувати 5%;

  • відхилення в щільності покриття краплями одного розпилювача від середнього значення не має перевищувати 15%;

  • варіативність щільності захоплення не повинна перевищувати 6%.

Які ж розпилювачі існують? Компанія Agroplast пропонує широкий асортимент розпилювачів до обприскувача різних видів

  • Щілинні

Вони отримали широке поширення на ринку і використовуються при робочому тиску від 1 до 5 атм.

  • Інжекторні

Стали популярні порівняно недавно. Мають менше розпорошення крапель і використовуються при тиску від 2 до 5 атм.

  • Розпилювачі зі зменшеним дрейфом

Являють собою стандартний щілинний розпилювач зі спеціальною камерою з циліндричним соплом. Така система дозволяє зменшити кількість дрібних крапель. Розпилювачі такого типу використовуються для захисту оброблюваних культур від шкідливих рослин.

  • Плоскофакельні щілинні

Призначені для штангових обприскувачів і забезпечують більш рівномірний розподіл робочої рідини.

  • Дефлекторні

Використовуються для обробки полів гербіцидами та для внесення рідких добрив. Дають менш рівномірний розподіл рідини по ширині захвату.

  • Відцентрові

Ідеально підходять лише для догляду за садовими рослинами.

Розпилювачі є важливою деталлю, тому на початку польових робіт бажано забезпечити себе запасними частинами. Як відомо, будь-яка деталь має свій термін служби. Якщо ж розпилювач прийде в непридатність в самий розпал сезону, буде втрачено дорогоцінний час, витрачений на закупівлю нової деталі і її установку.

Також не забувайте правильно доглядати за розпилювачами. Їх потрібно регулярно ретельно очищати і промивати. Регулярно перевіряйте розпилювачі на знос і вчасно замінюйте відслужили деталі на нові.

Agroplast - якісні деталі для Вашого обприскувача. На сайті компанії Ви можете ознайомитися з асортиментом і вибрати відповідну деталь. При виникненні питань звертайтеся в службу підтримки телефоном або пишіть на зазначену на сайті електронну пошту.

0
репостів
0
репостів