Гастротур в Лісабон - незабутня подорож, що дарує емоції

Кого зараз здивуєш звичайною поїздкою до закордонної країни? Кожен, хто бажає, може поїхати у будь-який куточок світу. Проте з’явився новий вид туризму, який врази цікавіший і дарує ще більше захопливих емоцій. Мова йде про гастротури. Їхня ціль не просто відвідати нову країну, а дізнатися більше про її особливості та скуштувати найкращих традиційних страв.

Гастротур - це можливість побачити країну саме такою, якою її люблять і бачать місцеві жителі. У такій поїздці туристи милуються королівськими urзамками і садами, відвідують місцеві делікатеси та дегустують п'янкі Портвейни. Вчаться вибирати найсвіжіші морепродукти на кращих рибних ринках Європи і готувати їх на кухні геніального шеф-кухаря. Є можливість помилуватися прекрасними пейзажами і отримати нові знання, щоб врешті повернутися з цієї відпустки додому наповненими і щасливими. Більше про це дізнатися можна на сайті: https://holgems.com/vinno-gastronomicheskij-tur-v-lissabon.

Хороша ідея - розпочинати гастротур з Лісабону

Якщо у вас ще не було нагоди відчути, що таке гастротур, але вже готові спробувати, тоді однозначно варто розпочинати з Лісабону. Чому?

1. Гастрономічні тури в Лісабон на 100% сподобаються тим, хто любить життя і прагне отримати якомога більше насолоди від кожного прожитого дня. Чудова кухня, витончені напої, пейзажі неймовірної краси і маса цікавих знайомств подарують вам таку можливість в рамках нашого туру.

2. Незалежно від віку, віросповідання, смаків і досвіду подорожей винні тури в Лісабон нікого не залишать байдужим і стануть унікальною можливістю отримати від відпустки не тільки задоволення, але і практичну користь.

iuyl3. Стандартні тури формату All Inc дуже зручні з одного боку, і вкрай однотипні з іншого. Для всіх, кому набрид одноманітний відпочинок наші гастрономічні тури по Лісабону стануть справжнім ковтком повітря, адже вам ні про що не доведеться турбуватися. І разом з тим, точно не вдасться занудьгувати!

4. Не варто переживати про те, що у вас немає компанії для поїздки, адже серед цікавих, інтелігентних і освічених учасників подорожі (а з нами їздять тільки такі неординарні особистості) ви зможете знайти для себе приємних співрозмовників, а можливо і нових друзів на довгі роки.

Переваги гастротуру в Лісабоні

Плюсів у подорожах завжди достатньо. Бо туризм - це пригоди і незабутні моменти, які переживаєте вперше і запам’ятовуєте на все життя. Проте головні переваги гастротуру з Holgems.com все ж можна виділити.

  • Нові знайомства. Найкращий спосіб по-справжньому дізнатися Португалію - познайомиться з місцевим населенням. Власники сімейних ресторанчиків, неймовірний і душевний шеф-кухар, господарі затишних крамничок з портвейном і спеціями стануть хорошими приятелями, і з радістю поділяться інсайдерською інформацією про кращі заклади та місця проживання, які люблять місцеві та про які не знають пересічні shтуристи.
  • Нові смаки. У поїздці вдається спробувати дуже багато смачного і незвичайного, що вражень вистачить на рік вперед. П'янкий Портвейн, хамон Презунту, устриці і морепродукти, одне з кращих десертних вин Мушкатель і пиріжки з тріскою - це лише маленька частка тих страв, які включені у винний тур до Португалії.
  • Унікальні знання. Майстер-клас по вибору і приготуванню морепродуктів з прекрасним шеф-кухарем Маріо, прогулянки старовинними палацами Сінтри і глибоке занурення в історію, дегустації кращого Портвейну і традиційних португальських страв. Гастротур в Лісабон розширює кругозір і дарує багато цікавого.
  • Незабутні враження. Авторський тур-подорож по Лісабону - це унікальні екскурсії найцікавішими місцями, яких немає в туристичних путівниках. Є можливість зробити надзвичайні фото, пообідати і повечеряти в затишних місцевих ресторанчиках і кожен день відчувати масу позитивних емоцій.
0
репостів
0
репостів