Паніні - це швидко, смачно і ситно

Коли поспішаєш у справах, що бракує часу навіть пообідати, тоді на допомогу приходять різні швидкі перекуси. Одним із найпопулярніших є бутерброд з пікантною назвою паніні. Він смачний, оригінальний серед звичайних бутерів і дійсно допомагає швидко насититися.

Походження страви паніні

Придумала паніні в Італії. Кажуть, що це їхній аналог наших гарячих бутербродів. Іноді страву ще називають паніно. В перекладі з італійської вона означає «невелика булочка». shynka 1 1

Італійці завжди любили їсти хліб з усім підряд. Хоча, в ході історії сендвічі завжди вважалися швидше селянською їжею, італійці подарували світу смачні бутерброди. Серед яких і паніні.  

Паніні - це хрусткий хліб з теплим м'ясом і сиром. Більшість італійців люблять паніні підсмажені під гарячим пресом.

Головними перевагами паніні є:

  • швидкість у приготуванні,
  • відмінні смакові якості.

Як замовити і які існують паніні

Замовити паніні можна навіть онлайн, не виходячи з дому, на сайті за посиланням: https://www.gamabc.com.ua/ru/paninis/. Пекарня "GamaBC", яка працює у напрямку виготовлення хлібобулочної продукції, пропонує паніні за дуже вигідними цінами. Та навіть здійснює гуртові замовлення. 

kuritsa 1 2Історія виникнення рецепту паніні дуже давня. До нас дійшла величезна кількість різних видів цієї страви. Починаючи від класичних рецептів, з використанням ковбаси, і закінчуючи багатошаровими, в яких використовуються, в тому числі, соуси і паштети.

Для охочих поласувати смачною стравою "ГамаБЦ"" представляє 3 види смаків:

  • з шинкою.
  • з беконом,
  • з куркою.

Для постійних клієнтів навіть діють спеціальні знижки.

Особливості приготування та складники паніні

Паніні має свої особливості. І хоч його часто порівнюють з бутербродом, насправді він має безліч суттєвих відмінностей. Зокрема:

  1. Паніні повинен бути обов'язково закритим з двох сторін хлібом. 
  2. Паніні гриль завжди готують з використанням традиційних італійських продуктів. Тільки так створюється неповторний смак. 
  3. За бажанням клієнта хліб у паніні підсмажують всередині і формують реберця.
  4. Крім того, традиційний італійський гарячий бутерброд паніні за розмірами швидше нагадує сендвіч, аніж звичайний бутер. 
  5. Для страви використовують тільки білий пшеничний хліб, як правило, багета.
  6. Головна особливість паніні полягає у тому, що він подається гарячим.

Переваги паніні

Якщо потрібно поїсти швидко і смачно, то гарячий бутерброд паніні підійде найкраще. Оскільки має свої переваги:

  • Процес приготування досить простий, не вимагає багато часу і зусиль. 
  • Страва отримала широке поширення через свою не високу вартість. Її готують як у закладах громадського харчування з невисокими цінами, так і у вишуканих дорогих ресторанах. 
  • Така закуска добре підходить навіть під шампанське. Проте найбільше смакує з вживанням звичайного фруктового або овочевого соку. 
  • Паніні універсальний тим, що добре поєднує у собі найрізноманітніші продукти. За бажанням клієнта додають будь-які інгредієнти. Зазвичай у такому бутерброді використовують моцарелу, шинку, помідори, різні італійські соуси. Але за проханнями додають також свіжі овочі, гриби або сир, м'ясо, свіжу зелень. 
  • Родзинкою паніні є базилік, який є практично обов'язковим інгредієнтом страви. Це те, що італійці заклали як обов’язкову основу страви. Базилік зробить смак ароматним, додає пряності.

Як бачите, паніні не назвеш звичайним простим бутербродом. Його італійське походження додає йому особливостей та незрівнянного смаку. Тому якщо зголодніли, немає чого вагатися, однозначно варто замовляти паніні.

0
репостів
0
репостів