Металеві шафи для одягу: як вибрати якісні

jgkjh

На заводах, в офісах, спортклубах, на складах зазвичай використовують металеві шафи. Чому?  Бо саме в таких закладах ці шафи є найбільш комфортні для зберігання одягу та особистих речей працівників і відвідувачів. Придбати шафу для роздягалки не складно. Компанія ТаргетГруп пропонує разючо широкий асортимент шаф. Адже вони з небагатьох меблів, які є дійсно довговічними, зручними та надійними у захисті вмісту від сторонніх осіб.

Як виглядає якісна металева шафа?

Якщо у вас є потреба придбати хороші добротні металеві шафи, але не знаєте як виглядає якісна. Тоді варто врахувати наступні складові.

  1. Корпуси шаф повинні бути зроблені з міцної довговічної листової сталі, товщиною від 0,65 до 1,2 мм в залежності від моделі.
  2. Всі деталі повинні бути покриті порошковою емаллю, що підвищує їх зносостійкість до подряпин і захищає від корозії.
  3. Зазвичай металеві гардеробні шафи містять гачки і поперечини для робочого одягу, полиці під головні убори, замки (у комплекті завжди є 2 ключі).
  4. Якісні меблі повинні мати підтвердження у вигляді гарантії, принаймні на 12 місяців.

На що звертати увагу при виборі металевих шаф?

В залежності від того, у яке приміщення і з якою ціллю необхідні металеві шафи, можна зрозуміти, що варто купувати. Тому перед походом до магазину подумайте про наступні чинники:

  • скільки відділень повинна містити шафка. Чи одне, наприклад, для робочого одягу, чи можливо ще й для чистого.
  • де знаходитимуться шафки: у сухому (наприклад на заводі) чи вологому місті (наприклад у спортзалі біля басейну і духових). Важливо також знати чи приміщення опалюється взимку.
  • яким повинен біти тип замку: внутрішній чи навісний.

На перший погляд, обрати металеві шафки - не складне завдання. І воно дійсно так, якщо при цьому враховані всі вищеперелічені фактори і чинники. Але елементарно від кількості відділень потрібно розуміти скільки замків має бути. Або можливо варто врахувати ще якісь додаткові нюанси у специфіці майбутніх користувачів меблів, які будуть потрібні для покращення зручності цих шаф. Наприклад, більше встановити перекладин, більше полиць чи гачків, або ж навіть встановити сітчасті перекладини для сушіння спецодягу.

Всі ці особливості готові врахувати і запропонувати найоптимальніші варіанти у компанії ТаргетГруп. На їхньому офіційному сайті, окрім шаф для роздягалень, https://target-group.com.ua можна знайти багато продукції на смак найвибагливішого клієнта.

0
репостів
0
репостів