Металобаза "БЕКАС" у Києві

Знімок екрана о 22.11.10

Якщо потрібні матеріали для створення зварних або болтових конструкцій під складські приміщення, магазини чи майстерні, варто звернутися у металобазу. Зараз їх є направду багато, особливо у Києві. Проте одна з найкращих варіантів - це "Бекас". Чому? Бо на цій металобазі у Києві можна купити чорний метал як для будівельних потреб, так і виготовлення меблевої фурнітури. Тут здійснюється роздрібний продаж різних металів за вигідними цінами. І всі вироби надходять від безпосередніх виробників. Тому не потрібно переплачувати посередникам.

Металопрокат

Металобаза "Бекас" надає послуги з металопрокату. Тут є кутки - вироби різних розмірів, які  застосовуються для виготовлення меблів та конструкцій з металу. Вони здатні виконувати опорну функцію, що дозволяє застосовувати їх для посилення віконних перемичок.

В асортименті також представлені сталеві швелери. Які виконують функцію опорних елементів при будівництві будинків, господарських будівель, а також металоконструкцій.

Для виготовлення фурнітури та декоративних елементів пропонують сталеві квадрати, кола, листи, шестигранні і круглі прутки.

Також є в наявності сталеві труби різного діаметру. Вони застосовуються при монтажі інженерних мереж - водопостачання, газопостачання тощо.

Розрізання металу

Приміщення металобази "Бекас" оснащені сучасним обладнанням для різання металу. Замовники можуть на місці скористатися послугою різання арматури, кола або листів. Майстри компанії виконають такі роботи в найкоротші терміни. При необхідності, готова продукція може зберігатися на складах компанії до моменту, коли вона знадобиться замовнику.

Навантаження і доставка

Унікально, що металобаза "Бекас" при обліку продукції користується сучасною CRM-системою, яка виключає плутанину і відвантаження чужого товару.

Купити тут метал можна з доставкою до місця знаходження клієнта. Компанія володіє власним транспортом. Замовникам не потрібно звертатися до сторонніх фірм і переплачувати.

З метою економії часу покупців, відправка товарів відбувається впродовж доби після оформлення заявки.

Пряма співпраця з виробниками

Перевагою металобази "Бекас" є пряма співпраця з виробниками металопродукції. Замовникам не потрібно переплачувати посередникам. До того ж робота безпосередньо з виробниками дозволяє гарантувати еталонну якість виробів. Всі товари повністю відповідають положенням відповідних ГОСТів.

0
репостів
0
репостів