Фітопродукти: що це і для чого

Знімок екрана о 21.48.03

Людина так влаштована, що починає звертати увагу на своє здоров'я, тільки тоді, коли вже захворіє. І лише потім починає шукати відповідні ліки. В момент хвороби ліки допомагають, але всі вони працюють за принципом гасіння пожежі: приїхали, загасили пожежу і поїхали. Далі організм повинен самостійно відновитися і оздоровитися. Часто кажуть, хворобу можна пережити, але чи переживемо лікування. 96% смертей відбуваються від наслідків різних хвороб і лише 4% - в результаті нещасних випадків.

Для того, щоб відновити сили, повернути звичайний стан організму і знову відчути радість життя, створені спеціальні продукти, що включають натуральні природні складники. Основне їхнє призначення - допомогти людині залишатися здоровою та активною. Саме такими є засоби Amrita. Їх можна переглянути за посиланням: https://www.amrita.ua/catalog/health/.

Людський організм здатний витримувати 120-140 років життя, проте насправді середня тривалість життя набагато нижча. Багато залежить від нас самих, від того, чим ми підживлюємо наш організм і як ми йому допомагаємо.

З цією метою створили речовини, які додаються до раціону харчування і називаються біологічно активними добавками до їжі. Але варто пам’ятати, що це "панацея від усіх хвороб", а допомога організму, яка збільшує фізичну і розумову працездатність, забезпечує захист від стресів і шкідливих факторів зовнішнього середовища, уповільнює процеси старіння і продовжує активне довголіття.

Біологічно активні добавки (БАДи) умовно поділяють на кілька груп:

  • Нутріцевтики - засоби, що заповнюють дефіцит необхідних речовин в організмі: вітаміни, вітамінні комплекси, мікроелементи, незамінні амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти, ферменти.
  • Парафармацевтики або фітопрепарати - речовини, в яких основним діючим складником є ​​екстракти і трав'яні формули. На  amrita.com.ua є їх досить широкий вибір.
  • Пробіотики - живі корисні бактерії, які відновлюють природну мікрофлору в організмі.

Часто БАДи називають харчовими добавками. Але це зовсім різні речі. До харчових добавок відносяться ароматизатори, барвники, емульгатори і деякі інші речовини, що не мають харчової цінності, але необхідні для приготування і зберігання продуктів, для надання їм привабливого вигляду і приємного смаку. БАДи ж привносять те, чого не вистачає в харчових продуктах, але вкрай необхідно організму.

Сьогодні БАДи широко поширені в усьому світі. Світовий обіг БАДів в п'ять разів перевищує обіг лікарських засобів, тому що вони складаються з природних рослинних, тварин і мінеральних компонентів, призначених для зміцнення здоров'я і допомоги організму для самостійного подолання хвороб.

0
репостів
0
репостів