Secret Forest - фантастична гра з особливими враженнями

secret forest 5050

Існує безліч напрямків та видів ігрових автоматів. Серед найбільш вдалих розробок є тема фентезі. Шедевром такого напрямку можна вважати ігровий автомат Secret Forest. Тут гравцям пропонується пройти таємничими стежками лісу, населеного найнеймовірнішими міфічними істотами, між деревами і рослинами, що оживають. Відео-слот просочений казковою атмосферою легенди про єдинорога, лісових фей, хижих грифонах, чарівних грибах і укритті гномів, що ховають в печерах свої незліченні скарби.

Про що гра?

Гравець автомату secret forest - це мандрівник, який зважився на незвичну прогулянку. На його шляху буде чимало перешкод. Всі їх треба буде здолати, аби в глибині лісу дізнатися секрети загадкового палацу з блакитними куполами. Проте, чим важча дорога, ти буде солодшим смак перемоги. Власне переконатися у цьому можна особисто, треба просто спробувати грати в гру. Адже в ігровий автомат Secret Forest можна грати безкоштовно і без реєстрації, просто заради власного задоволення.

Особливості гри

Зображення ігрового автомата Secret Forest надзвичайно яскраві і виразні. Символи картинок безмовно спостерігають за мандрівником з гущавини загадкового лісу до тих пір, поки сміливий авантюрист не знаходить спосіб їх знайти. Тоді вони оживають і нагороджують його своїми скарбами. Мандрівні вогні в глибині нічного лісу, єдиноріг на фоні заходу, хрипкий грифон, гноми, які чаклують біля багаття, золотоносний метелик, який відкриває шлях до замку і, звичайно, чарівна фея з легкими прозорими крилами — все це додає казковим істотам властивостей справжності і робить гру надзвичайно захоплюючою і різноманітною. Навіть скромні літерні і цифрові зображення не виглядають блідими квітами в цьому яскравому, багатому на фарби, лісі.

Знімок екрана о 23.49.22

Інтерфейс

Навігаційна панель слоту аналогічна багатьом класичним ігровим автоматам. Тому у досвідчених гравців вона не викличе здивування. Інтуїтивно зрозумілі кнопки дозволяють змінювати кількість ліній, варіювати розмір ставки, запускати барабани. Невеликі табло відображають інформацію, що стосується поточної ставки, загальної кількості кредитів гравця, кількості обраних активних ліній. Грати онлайн в цю гру без особливих проблем зможе навіть новачок, адже натиснувши відповідну кнопку, можна побачити таблицю виплат. Тут дуже приємна графічна оболонка. Добре підібраний музичний супровід. Безліч бонусів і великих виплат.

Технічні характеристики

Кількість барабанів - 5
Кількість ігрових ліній - 9
Ставка на лінію - від $ 1 до $ 100
Діапазон розміру ставок - від $ 1 до $ 900
Scatter - так
Бонусні обертання - так
Ризик-гра - так
Очікуваний відсоток виплат RTP в ігровому автоматі Secret Forest складає 95%

0
репостів
0
репостів