Чи варто планувати відпочинок у листопаді?

Літо вже давно закінчилося, та й осінь майже поступилася зимі. А у відпустку так і не вдалося сходити. Постійно робота, справи та відсутність часу на відпочинок. Але організм таки вимагає на тиждень-другий змінити середовище та отримати нові враження. Що ж робити? На вулиці листопад, який може бути відпочинок у цю пору?

Не хвилюйтеся! Насправді, пропозицій куди поїхати у цей період дуже багато. Можна спланувати як літак у Івано-Франківськ, так і поїздку до Америки.

Знімок екрана о 17.35.25

Ба більше, кінець осені має свої особливі переваги відпустки у цей час:

  1. Менший наплив туристів. Літній туристичний сезон вже завершився, а зимовий ще не встиг розпочатися. Відповідно наплив туристів зараз значно менший. А це означає, що більше простору та можливостей для вас.
  2. Період знижок. Листопад вважають “низьким” сезоном. Ціни у цей період значно вигідніші, ніж у літній. До того ж часто пропонують знижки практично на все: від розміщення в готелі до екскурсійних програм.
  3. Більший вибір варіантів. Якщо ви любитель теплих країн, але ваш організм не дуже добре переносить спеку, то листопад найкращий час для подорожування. В цей час погода залишається по-літньому теплою та дуже комфортною для піших прогулянок і споглядання пам’яток архітектури.

Наприклад, Афіни

Plaka area under Acropolis min 1024x683

Греція прекрасна у будь-який період року. А деякі бувалі мандрівники відзначають, що восени проводити тут час набагато краще, ніж в пік туристичного сезону. Ця країна славиться не тільки пляжним відпочинком, а й багатою історією, архітектурою та унікальними національними традиціями.

Афіни —  головний культурний центр країни та просто гарне місто, що зберегло свій самобутній колорит. Тут можна побачити Акрополь, Парфенон і Ерехтейон. Прогулятися найбільшою пішохідною зоною в Європі або найдавнішою вулицею Плака, відвідати тутешні музеї і галереї або найдавнішу церкву міста Kapnikarea. Замовити авіаквитки в Афіни у листопаді також не проблема.

А ще краще Лос Анджелес

Venice Beach in Los Angeles California 1024x683

Лос Анджелес - «Місто Ангелів», царство розкоші і гламуру, знамениті на весь світ кіностудії, голлівудські пагорби, дорогі вілли і розкішні автомобілі кінозірок.

Що тут можна подивитися туристу? Насправді, вибір дуже великий, навіть найвибагливішим мандрівникам. Аби лиш вистачило часу все відвідати. Тут є більш ніж 100 музеїв і безліч пам’яток архітектури. Можна побувати у Хантінгтонській бібліотеці, побачити колекції творів мистецтва і прогулятися ботанічним садом, площею понад 120 акрів. Окремій увазі заслуговують екскурсії по студії Warner Bros та в місцевий Діснейленд. До речі, до Лос Анджелесу літак можна замовити прямо з України.

Ви ще вагаєтеся чи варто планувати відпустку у листопаді? Визначайтеся з напрямком, пакуйте валізи і мерщій до нових вражень та довгоочікуваних вихідних.

0
репостів
0
репостів