Прозорі ТПУ-накладки нового покоління для Xiaomi Redmi Note 7

Весною 2019 року на світовому ринку з'явився смартфон нового покоління від компанії Xiaomi – Redmi Note 7. За словами представників китайського виробника, це один з найбільш потужних та надійних бюджетних телефонів вартістю до 150 доларів. Відразу після появи гаджет завоював популярність та любов мільйонів шанувальників китайського бренду, а все завдяки привабливому дизайну, високим технічним та експлуатаційним характеристикам та прийнятній вартості.

Щоб флагманський смартфон прослужив максимально довго, потрібно додатково купити захисний чохол. Найбільш підходящим варіантом для смартфонів Xiaomi Redmi Note 7 є прозорі ТПУ-накладки, замовити які можна на сайті https://webaks.com.ua/category/xiaomi-redmi-note-7/.

Різновиди ТПУ-чохлів для телефонів Xiaomi

006-1

У магазині Webaks можна купити такі види стильних прозорих накладок для смартфонів Xiaomi Redmi Note 7:

  • Двосторонні. Такі аксесуари захищають телефон з усіх боків. На задній панелі розташовується пластиковий бампер, спереду – накладка з термопластичного поліуретану, які з'єднуються збоку і повністю закривають гаджет. Задня пластикова частина має великі вирізи в місцях розташування кнопок управління смартфоном, а ТПУ-накладка має закриті клавіші, які потрібно вставляти в вирізи заднього бампера. Завдяки підвищеній гнучкості накладка максимально щільно прилягає до екрану і не впливає на якість роботи сенсора.

  • Супертонкі. Ці ТПУ-накладки є практично непомітними, а все завдяки товщині всього 0.1 мм, до того ж чохол практично не збільшує вагу смартфону. У місцях розташування кнопок є потовщення накладки для зручності натискання. Є ідеально рівні вирізи для камери, роз'єму зарядки та навушників. Внутрішня сторона накладки покрита безліччю виступаючих точок, завдяки чому аксесуар не буде прилипати до корпусу телефону через вологу (конденсат).

  • Рельєфні. Такі прозорі чохли мають опуклий ромбічний дизайн, завдяки якому аксесуар дуже зручно тримати в руці. При цьому висока еластичність матеріалу запобігає появі тріщин та надламів, гарантує щільне прилягання до екрану, забезпечує легкість зняття та одягання. Хоча накладка є повністю прозорою, наявність об'ємних граней призми робить аксесуар більш цікавим та стильним. До того ж спеціальне покриття виключає появу на поверхні відбитків від пальців.

006-2

  • Протиударні. Також можна купити елегантні ТПУ-накладки високої ударостійкості. Для виготовлення чохла використовують дуже тонкий та зносостійкий термополіуретан, який може мати різні прозорі відтінки. Завдяки високій міцності аксесуар захищає смартфон від механічних пошкоджень через неакуратне використання. Накладка має гладку, неслизьку, приємну на дотик поверхню. Такий аксесуар зберігає свій колір, стійкий до появи подряпин та інших пошкоджень, не має ніякого запаху.

0
репостів
0
репостів