Що придбати у бренду Philipp Plein: гід асортиментом

Кожний модний дім або бренд має свої унікальні риси, за які фанати його люблять. Це можуть бути впізнавані фасони, колірна палітра, повторювані елементи в дизайнах тощо. І якщо компанії родом з Німеччини асоціюються у нас переважно з чимось стриманим, проте стильним, дизайнер Філіп Пляйн розвіює цей стереотип. У бренду Philipp Plein купити можна багато речей: як для повсякденного гардероба, так і для особливих випадків. На що саме звернути увагу, розповідаємо далі в матеріалі.

Дизайни Філіпа Пляйна

Однією з найважливіших особливостей бренду є його зухвалість. Дизайнер не боїться створювати дійсно незвичайні речі для жінок і чоловіків. На модних показах частіше за все можна побачити:

  • приталені силуети та акценти на талії;
  • велику кількість блискучих елементів — стразів Swarovski, паєток, матеріалів, що переливаються;
  • металічних декоративних деталей — пряжок, шипів, ланцюжків;
  • яскраві кольори, речі в активний принт, в тому числі анімалістичний;
  • кольорове пір'я;
  • поєднання в одній моделі різних текстур.

Якийсь час речі бренд були квінтесенцією головних трендів нульових. Просто з роками вони видозмінювалися залежно від потреб своєї цільової аудиторії. До того ж бренд мав досвід виготовлення тематичного одягу для спортивних команд, концертного вбрання для знаменитостей. Він часто випускає обмежені серії товарів, що підкреслює ексклюзивність продукції та робить її бажаною для колекціонерів і поціновувачів моди.

AD_4nXfnYme2vFjg_xvUmGBIxvlc6LVsiz6eDwhhAW6PZkv89u5G2ehiMJnfGqlcn0kxow_lW8QWFMV2PaomS3OKlbbsgKz9mUvssjMtLneZO9zbungZyei9dDqQnG0UvTOG6ioYTcj5LYQ0nhYeL3hvN4QdcARo?key=1hNLvUP-Zoc75J9oYOhvRg

Що обов'язково варто купити

Речі виготовляються з найкращих матеріалів, використовується тільки відбірна фурнітура: застібки, ґудзики, пряжки, кнопки. Це ж правило стосується і крою, пошиття речей, соціальних умов праці для робітників компанії (безпека, конкурентна заробітна плата, соціальне забезпечення тощо).

З усього асортименту можна виділити такі речі:

  1. Футболки. Однотонна класичного прямокутного крою стане якісною базою на щодень. Також можна вибрати модель яскравого відтінку чи з характерними зображеннями.
  2. Сумки. В каталозі знайдуться не тільки класичні моделі з двома ручками, але й наплічники, поясні сумки, клатчі. Вони стануть ідеальним акцентом для будь-якого комплекту.
  3. Верхній одяг. Це може бути тренч з чорної матової шкіри, помаранчева шуба із синтетичного хутра, шкіряний бомбер.
  4. Окуляри. Моделі бренду нагадують ті, що раніше любила носити Періс Хілтон — екстравагантні, великі, помітні.

Вважайте це своєрідною інвестицією у власний гардероб, адже за умови правильного догляду річ носитиметься кілька сезонів поспіль.

0
репостів
0
репостів