Топ трендів взуття на осінь 2024, які виведуть ваш стиль на новий рівень

Коли за вікном літо, важко почати думати про осіннє вбрання. Але цей звіт про майбутні тенденції змусить вас з нетерпінням чекати наступного сезону і, можливо, навіть надихне на складання шопінг-ліста.

Ви будете в захваті від чобіт з напуском та байкерських черевиків, а ще в тренді козаки — черевики, які додадуть крутості будь-якому образу. Крім того, наступної осені ви побачите безліч моделей з квадратним носком для всіх типів взуття, тонни витончених туфель-човників (ура атласу та ремінцям), і, так, лофери все ще в моді. Загалом покази осінь/зима дали нам широкий вибір взуття для будь-якої естетики.

Козаки

Ковбойські чоботи пропонують парадоксальне поєднання грубої чарівності, яку ви повною мірою можете використовувати як стилістичний прийом. Це взуття дозволить освоїти мистецтво багатошаровості. Стратегічно комбінуючи такі речі, як тренчі, затишні кардигани та елегантні блейзери, ви можете легко перетворити свій образ на гармонійну комбінацію західного шику та сучасного стилю.

Чоботи з напуском

Важко було не помітити цей силует взуття на подіумах в осінньому сезоні. Невелике пояснення: ці черевики презентують новий погляд на вільний силует, і вони здаються ще більш просторими, ніж будь-коли раніше. Актуальні як класичні шкіряні моделі, так і з металізованою поверхнею і навіть зі шнурівкою у спортивному стилі.

Квадратний мис

Від туфель до черевиків — квадратні носи все ще дуже популярні. Цей тренд напевно має бути у вашому гардеробі! Будучи колись невід'ємною частиною моди 90-х, це взуття стане найбільш гучною заявою цього сезону. Незалежно від того, чи ви вибираєте:

  • човники;
  • чоботи;
  • мюлі;
  • сабо;
  • босоніжки на платформі;
  • балетки.

Існує безліч способів включити їх у свої осінні вбрання.

unnamed 16

Байкерські черевики

Байкерське взуття — це взуття, що здатне прикрасити будь-який образ. Цього сезону ми побачили яскраві варіанти із різноманітними принтами, а також деякі інші моделі з блискавкою та шнурівкою. Звичайно, естетика байкерів ніколи не виходить із моди, але цього разу вона справді опинилася в центрі уваги.

Ніжні туфлі-човники

Вся справа у деталях! Чи то туфлі з атласу, щедро декоровані квітами, або з Т-подібним ремінцем, це миле оновлення класичного стилю додасть трохи химерності будь-якому ансамблю. Це трендове взуття можна одягнути з шикарною сукнею-футляром або навіть з джинсами та білою футболкою.

Лофери

Лофери вже деякий час у тренді, але вони нікуди не подінуться — цей стиль взуття, як і раніше, дуже популярний, але цього разу з найрізноманітнішими доповненнями. Ми говоримо про пензлики, банти, пряжки та інші варіанти декору. Ці туфлі, непідвладні часу і зручні, не просто дотримуються тенденцій — вони їх переосмислюють.

0
репостів
0
репостів